Dodaj do ulubionych

Adobe Flash Player & Youtube

IP: *.231.16.163.koba.pl 08.05.14, 20:40
jak wiadomo żeby można było oglądać filmy to trzeba zainstalować Adobe Flash Player , przeglądarkę mam Mozillę Firefox 27 a flash player 13.0.0.206 , po jego zainstalowaniu filmiki tylko próbują się uruchamiać ale za chwilę wyskakuje info że jest błąd i dalej nie idzie , co moze być nie tak ?? , za info dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Adobe Flash Player & Youtube IP: *.home.isko.net.pl 08.05.14, 21:49
      Może po zaktualizowaniu Mozilli pójdzie?
      • Gość: Grzegorz Re: Adobe Flash Player & Youtube IP: *.231.20.100.koba.pl 09.05.14, 14:15
        nic z tego , nadal nie chodzą filmy.
        • Gość: mufi Re: Adobe Flash Player & Youtube IP: *.home.isko.net.pl 09.05.14, 22:47
          Odinstaluj Flasha i zainstaluj ponownie.
    • Gość: lavvideo Re: flash player nie jest konieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.14, 06:51
      wiem, ze w chrome lub chromium nie ma problemu z odtwarzaniem filmów zamiast w flash w html5.Nie dotyczy to filmów z reklamami.Dodatkowo można założyć antywykrywanie odtwarzacza flash, rozszerzenie, ale to mnie nie interesuje w tym momencie.
      • Gość: allfilter Re: flash player nie jest konieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.14, 07:35
        w Operze można oglądać wideo zamiast w flash w html5 - trzeba zainstalować rozszerzenie YouTube HTML5 unblocker , i w ustawieniach, witryny wyłącz wybrane wtyczki, flash player.
        Firefox ma rozszerzenie YouTube ALL HTML5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka