Dodaj do ulubionych

czy pojdzieOFFICE2003na win98SE

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 13:15
jak w temacie czy da rade zainstalować i uzywac offica2003 na win 98SE.
Bo słyszałem że się nieda
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:23
      Nie da się...

System operacyjny
      System Microsoft Windows® 2000 z dodatkiem Service Pack 3 (SP3) lub nowszy albo
      system Windows XP lub nowszy

www.microsoft.com/poland/office/editions/sysreq.htm
      • Gość: joł Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 13:32
        Dzięki
        a żeby Billa Gada piorun trzasnął.

------------------------------------
        Dlaczego ludzie niepotrafią obsułgiwać open offica.
        • Gość: linux od 9 mies. Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE IP: *.crowley.pl 27.08.04, 13:45
          a może Open Office-darmowa alternatywa,jest po polsku też,a np.Open Ofiice
          Writer(czyli Word)zapisuje i odczytuje pliki w o wiele więcej formatach niz
          windowsowy odpowiednik(mogą byc tylko różnice w wyglądzie tekstu ale to chyab
          da się poprawic-może w opcjach dotyczących domyślnych ustawień stron,bo chodzi
          o ustawienia marginesów i ogólnie strony)
          adres strony programu bez problemu można znaleźć w necie-nie instalowałam nigdy
          pod windowsem(tam tylko Easy Office),ale chyba łatwiej niż pod linuksem,nie
          liczac instalacji pakietu z płytki dystrybucyjnej
          jest jeszcze trzeci pakiet,też z tego co wiem z otwartego oprogramownia-Star
          Office,niektórzy wolą go od Open Office
          • maciejpoczta Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE 27.08.04, 13:54
            Też jestem zdania, że dla 90% użytkowników OpenOffice oferuje aż za duże
            możliwości, ale jakiś czas temu byłem zmuszony przesiąść się na MsOffice2003 i
            trzeba powiedzieć sobie uczciwie: pod względem walorów użytkowych, możliwości i
            wygody pracy produkt microsoft'u nie ma chyba w tej chwili odpowiednika.
            Oczywiście ma to znaczenie jedynie dla tych, którzy są w stanie wykorzystać te
            walory.
          • Gość: joł Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 14:10
            > a może Open Office-darmowa alternatywa,jest po polsku

Raczej NIE, wyszkolenie pracowników drożej będzie kosztowało niż zakup win2000
            +office2003. I to nie gwarantuje że sprawnie będą się tym nowym programem
            obsługiwać. Zrobiłem taki numer rok temu na 1 stonowisku, to o mało nie
            dostałem po twarzy, a na pomysł na przejście wszystkich stanowisk na linuxa -
            zostałem zlinczowany.
            Pracownicy też mają swoje przyzwyczajenie zwłaszcza że wykorzystują dużą część
            zasobów Worda.
            • Gość: linux od 9 mies. Re: czy pojdzieOFFICE2003na win98SE IP: *.crowley.pl 27.08.04, 14:38
              warto obejrzec chociaż zrzuty ekranu-sreenshoty na jakiejs stronie o tych
              programach,moja siostra pracująca na windowsach w księgowości,a więc różne
              tabelki w Exelu,nie umiała przestawić się na odpowiednik w Open Office,ale
              jeśli chodzi o odpoiwednik Word'a to nie ma istotnej różnicy-a w ogóle to
              przecież można mieć oba te pakiety na komputerze-teraz na próbę Open albo/i
              Star Office,a jakby co to kupic pakiet windows'owski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka