Dodaj do ulubionych

Długie zamykanie się systemu

25.11.14, 14:56
Mam system Windows 7 i jakiś czas temu, po którejś z aktualizacji, system zaczął coraz dłużej się zamykać. Obecnie czas oczekiwania na wyłączenie wynosi 25-30 minut. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Ma ktoś jakiś pomysł? Dodam, że jestem kompletnym laikiem i nie za bardzo orientuję się w systemie.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Długie zamykanie się systemu IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.14, 17:04
      Też to mam i próbowałem już prawie wszystkiego i raz wyłącza się a innym znów nie.
      www.google.pl/#q=trwa+wylogowywanie+windows+7
      • Gość: zenon Re: Długie zamykanie się systemu IP: 109.241.245.* 25.11.14, 21:37
        zrobiłem tak, ale nic mi to nie dało. wróciłem do pozycji wyjściowej.
        zk
    • marekggg Re: Długie zamykanie się systemu 25.11.14, 22:07
      Najwiekszym problemem jest klikanie "Tak" lub "Yes" przy instalacji wsystkiego mozliwego gowna. I z tego potem sie rodza problely. Ponownie reinstalowac caly system - oczywiscie po zrobieniu back-up'u danych.
      • Gość: 123 Re: Długie zamykanie się systemu IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.14, 17:14
        Na szczęście wszystko czytam przed zainstalowaniem i nie klikam głupio dalej,dalej.Nigdy nic mi się nie zainstalowało.System czyściutki tylko to co potrzeba.Ale po ostatniej aktualizacji
        niebezpiecznik.pl/post/powazny-blad-w-windows-jak-najszybciej-wgrajcie-aktualizacje/ tak właśnie się dzieje.
      • janiorex Re: Długie zamykanie się systemu 01.12.14, 12:18
        A sprawdzałaś go jakimś antywirusem? Windows 7 to już trochę starawy system... Jeżeli nic nie pomoże, to pomyśl o przeinstalowaniu systemu (nakładka).
        • Gość: 123 Re: Długie zamykanie się systemu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.14, 17:10
          Skanowanie zrobiłem jako pierwsze(malwarebytes, adwcleaner, avast) i nic nie znajdowało.Każdego dnia wyłączałem inny program i znalazłem problem.Był to program do płyty głównej gigabyte czyli SIV(system information viewer) wywaliłem go i śmiga.Ale dziękuję za samą chęć pomocy, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka