Dodaj do ulubionych

dlaczego Polska to potęga w grach komp?

IP: 195.117.230.* 12.09.04, 18:23
piszę na ten temat artykuł. jeśli możecie pomóc, będę wdzięczna.
z czego wynika fakt, że coraz więcej świetnych gier powstaje w Polsce? kto
jest najlepszym polskim producentem gier? które gry są najlepsze?
jak długo pisze się dobrą grę?

dzięki jeszcze raz,
zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: Zacho Re: dlaczego Polska to potęga w grach komp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:45
      Nie wiem kto Ci tych głupot naopowiadał. Życzę powodzenia we wciskaniu ciemnoty
      może ktoś się nabierze, no wiesz Amerykanin był przedostatni, a Rusek ...
      • Gość: zuzka Re: dlaczego Polska to potęga w grach komp? IP: 195.117.230.* 13.09.04, 10:58
        jeśli to głupoty, to napisz jak jest naprawdę. mam za zadanie zbadać JAK JEST,
        więc, jeśli możesz pomóc, dzięki.
        z.
    • Gość: hydraulik Re: dlaczego Polska to potęga w grach komp? IP: 80.55.237.* 13.09.04, 07:42
      poetęga jesteśmy ale w ich piraceniu :)
    • Gość: dominik666 dwie dobre - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 10:48
      www.gamershell.com/download_6942.shtml - demko zajmuje 60mb warto
      zobaczyć

www.3dgamers.com/games/painkiller/ painkiller,też polska ...

• Gość: dfg Re: dwie dobre - IP: *.ipt.aol.com 13.09.04, 18:52
        Reah, Schizm 1 i 2, Chrome. To najbardziej znane polskie gry. Moze jeszcze
        Mortyr. Jak widzisz kiepsko z ta nasza potega. Zwlaszcza w porownaniu np. z
        Czechami (rainbow six- ale nie wiem, czy czegos nie pokrecilem).
        Byl jeszcze wydany przez Optimusa Pyl- wyjatkowy syf ;) Chyba ostatnia gra na
        swiecie instalowana spod DOSu. A reklamowali go jako pogromce Quake2 ;))))
        • Gość: Marcin Re: dwie dobre - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 14:07
          No to tak: ostatnio Polacy robia dobre gry, coś się zmienia. Był dość znany
          Chrome - FPS w przyszłości z rozwinięta fabułą, teraz ostatnio piekny graficznie
          Painkiller-strzelanka (tyle,że twórców powaliło i wydali grę tylko po angielsku
          z napisami po polsku, nawet strona internetowa gry jest po angielsku- i co to za
          polska gra do jasnej cholery??? ).
          Poza tym powstaje Xpand Rally (efektowna "samochodówka", nie mylić z tirówka :)
          ), The Witcher (wiedźmin) robiony przez CD-Projekt na engline firmy Bioware,ale
          znacznie podrasowany. Pierwsze prace zbieraja bardzo dobre recenzje.
          Były tez te wspomniane przez kolegę. Ja tam czekam na Franko 2 :P (o ile
          kiedykolwiek ktoś wpadnie na pomysł, by zrobić tę grę :P )
          W nawiązaniu do poprzednika: a pamietasz "Za żelazną bramą" i "Cytadelę"?
          Polskie fps-y dosowe? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka