Dodaj do ulubionych

program kamery samochodowej blacksys 100 cf

19.04.15, 11:41
witam,
od jakiegos czasu nie moge odczytac zapisanych plikow z wideorejestratora jazdy (przod+tyl) firmy blacksys. wiem ze jest to kwestia mojego komputera, bo na innym jest ok.
problem wyglada nastepujaco:
po uruchomieniu programu blacksys player cf 100 viewer i kliknieciu pliku video z jednej z kamer, program przestaje dzialac ,,z powodu wystapienia problemu'' system windows obieceuje, ze powiadomi mnie jesli wystepuje rozwiazanie, ale tego nie robi.
czy ktos wie, jak mam otwierac te pliki z wideorejestratora?
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: program kamery samochodowej blacksys 100 cf 19.04.15, 12:56
      Jak na innym jest ok, to zreplikuj jego ustawienia dot odtwarzania wideo na swoim
      • Gość: dowskichris Re: program kamery samochodowej blacksys 100 cf IP: *.play-internet.pl 19.04.15, 15:07
        rozumiem, ze mam skopiowac ustawienia z jednego kompa na moj? w tym ktory odtwarza to vista a ja mam win 7. mozesz mi podpowiedziec nieco wiecej, jak sie kopiuje takie ustawienia?
        • gyubal_wahazar Re: program kamery samochodowej blacksys 100 cf 19.04.15, 21:27
          Instalujesz u siebie ten sam program do odtwarzania wideo i konfigurujesz go tak jak skonfigurowany jest tamten (o ile domyślne ustawienia nie wystarczają). Instalujesz te same kodeki.
          Ewentualnie możesz zacząć od odpalenia vlc, ktory słynie z mania wszystkich kodeków w domyślnej instalacji. Jeśli to nie pomoże, to pozostaje odwszawienie w7 jakimś antywirem i antymalwarem a jak i to nie pomoże, zaoranie dysku i postawienie świezego w7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka