jasia6 22.06.15, 17:33 Jak odzyskać skasowany KOSZ w win 8? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Re: Odzyskiwanie kosza IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.15, 18:17 mam nadzieję, że usunęłaś nie sam Kosz a jedynie jego ikonkę z pulpitu Win8 przywrócisz go poprzez: prawoklik myszką na Pulpicie, wyskakuje menu, z którego wybierasz "Personalizuj" (na samym dole listy) wyskakuje okno Personalizacja, z którego lewej strony klikasz "Zmień ikony Pulpitu" i tam zaznaczasz (włączasz ptaszka) Kosz potem OK Odpowiedz Link Zgłoś
jasia6 Re: Odzyskiwanie kosza 23.06.15, 09:07 Aqq Dziękuję bardzo za pomoc. KOSZ na pulpicie przywróciłam. A może poradzisz mi jak pokasować strzałki na ikonach programów na pulpicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Odzyskiwanie kosza 23.06.15, 09:48 Przez edytor rejestru. Należy usunąć wartość IsShortcut w kluczach linkfile i piffile. Można też skorzystać z gotowych programów np. Windows Shortcut Arrow Editor (aktualnie w ramach Winaero Tweaker) Odpowiedz Link Zgłoś