tezx
17.10.15, 21:20
System WIN 7 HP 64 bit (przeinstalowany w lipcu przez serwis komputerowy), drukarka Brother DCP 135 C Printer. Zaistalowane sterowniki właściwie, drukuje z pozycji komputera bez zatrzeżeń. Nie podjęła dzisiaj funkcji skanowania dokumentu na PC.Nadmieniam,że po przeistalowaniu systemu jedynie drukowałem, nigdy wcześniej nie skanowałem dokumentów,dzisiaj to była pierwsza próba. Po sprawdzeniu menedżera urządzeń stwierdziłem ,że przy kartach Microsoft ISATAP i Microsoft 6to4 są ostrzeżenia o istniejącym problemie. Menedżer windows dalej proponuje ponowne zaistalowanie sterowników i po wyszukiwaniach podaje info ze próba się nie powiodła " Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Dodam ze w Menedżerze urządzeń po otworzeniu "Właściwości kart" w obu przypadkach jednakowo - jest informacja -w zakładce"ogólnej " karta sieciowa, Micorosoft, lokalizacja nieznana a w zakładce sterownik - podany jest zaistalowany sterownik Microsoft każdej z kart. W panelu sterowowania w połączeniach sieciowych widnieją jedynie dwie karty - karta LAN i karta Wi-Fi. Podejmowane próby naprawienia problemu za pomocy usługi windows nie kończą się sukcesem. Mam więc pytanie - w jaki sposób rozwiązać problem kart podanych w temacie. Będę wdzięczny za sugestie i pomoc. Pozdrawiam.