Dodaj do ulubionych

problem z aktualizacją Adobe Flash Player

09.01.16, 13:51
nie mogę zainstalować aktualizacji, mam Vistę Home Basic
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 14:03
      Spróbuj tego:
      - wersja dla Internet Explorera: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_active_x.exe
      - wersja dla pozostałych przeglądarek: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_plugin.exe
      • jagoda85 Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 09.01.16, 14:16
        zapisałam plik wersji dla innych przeglądarek niż Internet Explorer, niestety klikając w zapisany plik nic się nie dzieje, dalej nie wiem co robić, ale dzięki za odzew
        • Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 15:27
          Uruchom ponownie system i spróbuj jeszcze raz.
          • jagoda85 Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 09.01.16, 16:51
            przykro mi bardzo, ale dalej nic się nie dzieje
            • Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 18:58
              Dziwne. Może system zaśmiecony?

W menu start wpisz msconfig i uruchom to. Przejdź do zakładki Uruchamianie i wyłącz wszystko, co uważasz za zbędne (nie bój się, że zrobisz coś nie tak). Im więcej wyłączysz, tym lepiej. Zatwierdź zmiany, uruchom ponownie system i spróbuj jeszcze raz zainstalować Flasha.
    • uriac Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 10.01.16, 20:58
      - "zapisałam plik wersji dla innych przeglądarek niż Internet Explorer" - to zainstaluj sobie też Chrome i problem z głowy.
      - jak się już tak bardzo upierasz przy tej(pewnie FF) to kliknij PPM na .exe (- wersja dla pozostałych przeglądarek: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_plugin.exe)
      i uruchom jako administrator

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka