jagoda85 09.01.16, 13:51 nie mogę zainstalować aktualizacji, mam Vistę Home Basic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 14:03 Spróbuj tego: - wersja dla Internet Explorera: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_active_x.exe - wersja dla pozostałych przeglądarek: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_plugin.exe Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 09.01.16, 14:16 zapisałam plik wersji dla innych przeglądarek niż Internet Explorer, niestety klikając w zapisany plik nic się nie dzieje, dalej nie wiem co robić, ale dzięki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 15:27 Uruchom ponownie system i spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 09.01.16, 16:51 przykro mi bardzo, ale dalej nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player IP: *.tpnet.pl 09.01.16, 18:58 Dziwne. Może system zaśmiecony? W menu start wpisz msconfig i uruchom to. Przejdź do zakładki Uruchamianie i wyłącz wszystko, co uważasz za zbędne (nie bój się, że zrobisz coś nie tak). Im więcej wyłączysz, tym lepiej. Zatwierdź zmiany, uruchom ponownie system i spróbuj jeszcze raz zainstalować Flasha. Odpowiedz Link Zgłoś
uriac Re: problem z aktualizacją Adobe Flash Player 10.01.16, 20:58 - "zapisałam plik wersji dla innych przeglądarek niż Internet Explorer" - to zainstaluj sobie też Chrome i problem z głowy. - jak się już tak bardzo upierasz przy tej(pewnie FF) to kliknij PPM na .exe (- wersja dla pozostałych przeglądarek: fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_20_plugin.exe) i uruchom jako administrator Odpowiedz Link Zgłoś