enha1 23.09.04, 16:00 Złapałem jakos stronę i ustawiła się jako startowa mimo ustawienia innej ta poprzednia znowu sama startuje co robić.Dzięki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
sendto Re: Strona startowa 23.09.04, 22:33 enha1 napisał: > Złapałem jakos stronę i ustawiła się jako startowa mimo ustawienia innej ta > poprzednia znowu sama startuje co robić.Dzięki za pomoc Wystawiam receptę taką jak zawsze w takich wypadkach - przeskanuj system różnymi antywirami i antyszpiegami tu masz ich listę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20449&w=14564992&a=14590996 Na pewno znajdziesz niejednego nieproszonego gościa na swoim dysku, gwarantuję. Link Zgłoś
enha1 Re: Strona startowa 25.09.04, 15:50 dzięki sendto były to trojany walczyłem z dwa dni ale bez skutku i skasowałem konto użytkownika i zrobiłem na nowo i działa a ciekawe jest to że cały czas mam zainstalowanego mks vir i jeszcze nałapał pozdrowienia Link Zgłoś
sendto Re: Strona startowa 25.09.04, 19:00 Jeden antywir to za mało, dobrze jest używać zamiennie przynajmniej dwóch różnych. Link Zgłoś
enha1 Re: Strona startowa 25.09.04, 20:34 Miałem też nortona 2002 ale go odinstalowałem chyba go znowu wrzuce Link Zgłoś
sendto Re: Strona startowa 26.09.04, 10:45 Osobiście korzystam z dwóch antywirusów i dwóch antyszpiegów, wszystkie programy są darmowe. Antywiry: - Antyvir Personal - uruchomiony jest cały czas w tle a raz na tydzień gruntownie niem sprawdzam system. - skaner.mks.com.pl/skaner.html skaner mks-vir on-line, raz na tydzień gruntownie nim sprawdzam system. Antyszpiegi: - Ad-aware 6.0 - raz na tydzień gruntowne sprawdzenie systemu - Spybot - Search & Destroy - raz na tydzień sprawdzenie systemu Do tego proponuję darmowy firewall Zone Alarm v. 5.1.011.000 Gwarantuję, że używając regulanie tych narzedzi żadne wirusy nie będą Wam straszne. Link Zgłoś