pomyslowa 05.10.04, 22:51 Hej! Wiecie jakim poleceniem sczytuje sie w Windowsie XP numer karty sieciowej?? (cos sie wpisywalo w Start--> Uruchom ale nie pamietam...) Pomozcie prosze!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
pomyslowa Re: Numer karty sieciowej 05.10.04, 23:04 JA niestety jestem kompletnym laikiem. .. Wiec wpisuje i na ok pol sekundy mi sie pojawia takie czarne okienko ale tylko na momencik i nic nadal nie wiem. :( Link Zgłoś
amon-ra Re: Numer karty sieciowej 05.10.04, 23:08 pomyslowa napisała: > JA niestety jestem kompletnym laikiem. .. Wiec wpisuje i na ok pol sekundy mi > sie pojawia takie czarne okienko ale tylko na momencik i nic nadal nie wiem. :( Start, Uruchom, wpisz CMD. W następnym oknie ipconfig /all lub getmac Link Zgłoś
user0001 Re: Numer karty sieciowej 05.10.04, 23:09 pomyslowa napisała: > JA niestety jestem kompletnym laikiem. .. Wiec wpisuje i na ok pol sekundy mi > sie pojawia takie czarne okienko ale tylko na momencik i nic nadal nie wiem. :( w dialogu Uruchom... wpisz command (dla win 98) lub cmd (dla w2k i xp) a potem w tym czarnym okienku wpisz tą komendę co ją piecyk podał. Link Zgłoś