kaiser50 25.09.18, 10:58 Witam. Padły mi głośniki. Po wymianie nie działa dźwięk w tłumaczeniach. Po kliknięciu w głośniczek nie odtwarza się dźwięk tłumaczonych słów, wszystkie inne dźwięki z innych stron odtwarzają się prawidłowo. Może ktoś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: problem z dźwiękiem 25.09.18, 16:41 Nie wiem, czy o to chodzi, ale sprawdź mikser głośności. Aplikacje mogą mieć własne ustawienia, w szczególności można je wyciszyć. Jeśli to nie to, objaśnij co to za tłumaczenia i jak można problem sprawdzić na innym komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaiser50 Re: problem z dźwiękiem 25.09.18, 17:51 tłumaczenia w Google-tłumacz. Problem w tym że na starych głośnikach działaly Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: problem z dźwiękiem 25.09.18, 22:38 Kiedyś miałem podobny objaw (bez wymiany głośników), ale sam przeszedł, nim zdążyłem znaleźć przyczynę. No i w niektórych językach tłumacz nie umie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: problem z dźwiękiem 25.09.18, 22:47 Czy w innych przeglądarkach strona translate.google.com zachowuje się tak samo? A jak z translatorem Microsoftu: www.bing.com/translator ? Odpowiedz Link Zgłoś