Gość: Groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:42 mam problem zainstalowalem Windowsa 2003 server i nie chcą mi chodzić poprawnie filmy.tzn klatkują trochę jak wyeliminować ten problem?jakich kodeków najlepiej używać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: chopinnn Re: KOdeki do filmów IP: 80.244.140.* 29.10.04, 14:00 www.divx.pl/down.php?id=9 FFdshow powinien wystarczć Link Zgłoś
Gość: Groszek Kodeki do filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:22 już lepiej działa ale nadal klatkuje na full screenie na normalnuym formacie działa ok Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kodeki do filmów IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.10.04, 18:29 Być może masz za słaby sprzęt, a jeśli masz dobry, to i tak nie powinno Cię to dziwić, bo to jest system serwerowy a nie multimedialny. Link Zgłoś
Gość: madtroll Re: Kodeki do filmów IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 00:24 duza szansa ze jest to wina sprzetu systemu bym nie obwinial bo sam mam win2k3 server i filmy mi chodza bez zarzutow ewentualnie zmien kodeki mi na niektoych tez filmy klatkowalo a sprzetu wcale takiego zlego nie mam Link Zgłoś
polar_khan Re: Kodeki do filmów 30.10.04, 08:44 Idz na Google i wpisz se ACE Mega Codecs Pack.....Sciagnij se wersje Pro. I zainstaluj powinno ci wszystko dzialac pozniej. PS: Przy instalacji wybierz opcje Profesionnal....a nie Just Play lub inne. Link Zgłoś