Gość: barney25 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:45 dajcie mi jakąś stronkę lub ftp Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: me Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? IP: *.98.252.64.snet.net 30.04.02, 11:04 Gość portalu: barney25 napisał(a): > dajcie mi jakąś stronkę lub ftp Nie stronka i nie ftp tylko Direct Connect: www.neo-modus.com/ Wejdz,sciagnij, zainstaluj,i bedzie mial kazdy program ktory zapragniesz. Nie polecam badziewia jak Kazaa,Morpheus,eDonkey -> to dla forumowych "znawcow".. Link Zgłoś
Gość: miszalek Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? IP: *.krosniewice.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:47 Zgadzam sie z me Pzdr. Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.04.02, 17:21 no ten Direct connect mnie rozbroil , czegos takiego jeszcze nie widzialem (wlasnie sciagam sobie filmik ok.400mb = 2 godziny =ADSL)wielkie dzieki.marcin.uk. Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP????????? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.10.02, 19:57 Gość portalu: me napisał(a): > Gość portalu: barney25 napisał(a): > > > dajcie mi jakąś stronkę lub ftp > > Nie stronka i nie ftp tylko Direct Connect: <a href="www.neo- modus.com/" > target="_blank">www.neo-modus.com/</a> Polecam również DC++ dcplusplus.sourceforge.net - to klient do sieci DC dający możliwość logowania się na więcej niż jednego huba jednocześnie, oprócz tego ma jeszcze kilka innych fajnych funkcji. Gwendal Link Zgłoś
Gość: simka Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 30.04.02, 20:22 U mnie coś nie chodzi(w głównym oknie stoi jak wół "not connected" i nic na to nie pomaga).Pomóżcie bracia,bo narobiliście mi niezłego smaczku.Aha, mam XP... Link Zgłoś
stratoos Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? 01.05.02, 01:25 wszystko zalezy od typu Twojego polaczenia, a dokladniej od IP, internetowe czy intranetowe. Jesli to drugie to musisz ustawic 'passiv mode'. pzdr, s. PS. mala dygresja... zastanawiam sie tylko kiedy DC skonczy jak Napster Link Zgłoś
Gość: Zabbo Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP?????????????? IP: *.net167.nj.sprint-hsd.net 01.05.02, 23:48 Wszelkie interesujace mnie aplikacje zawsze sciagam z newsgroups jak alt.binaries.warez lub alt.binaries.cdimage. Nie jestem wtedy na lasce kogos kto w nieodpowiednuim momecie rozlaczy sie z internetu i pojdzie spac. :-) Powodzenia Link Zgłoś
Gość: rkkuter@go2.pl Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.02, 10:55 Udało Ci się ściągnąć Office XP? Gdzie go mogę znaleźć? Link Zgłoś
Gość: kell Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP????????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.10.02, 17:01 Gość portalu: rkkuter@go2.pl napisał(a): > Udało Ci się ściągnąć Office XP? Gdzie go mogę znaleźć? a ja sie mocno zdziwie, po co krasc takie 400megowe bydle, skoro do wiekszosci normalnych zastosowan w zupelnosci wystarczy darmowy openoffice (openoffice.org) ba, do 90% zastosowan normalnego czlowieka, to i wordpad wystarczy. ale lepiej ukrasc no nie? Link Zgłoś
antymax Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP????????? 09.10.02, 19:48 W EMPiKu z polki. Tylko uwazaj na ochroniarzy. Swoja droga to szczyt chamstwa pytac o takie rzeczy. Link Zgłoś
Gość: Demagog Re: Barney IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.10.02, 20:32 Nie pytaj bo te polskie zafalszowane gnioty poza filozofowaniem nie tyle ze nie chca ale nie wiedza gdzie takich rzeczy szukac. Link Zgłoś
Gość: dick Re:do demagoga IP: *.rrcnet.com 10.10.02, 23:26 Czytam twoje posty pisane pod roznymi nickami. Dlaczego jestes tak strasznie zlosliwy i nielubiacy Polski i Polakow. Czyzby w Kanadzie ci odbilo. Wybierz sie ze swojej miesciny do Toronto, moze spotkasz Polakow, Zaprzyjaznij sie z kims. Moze nie bedziesz taki zgorzknialy i przygnebiony. Link Zgłoś
Gość: kell Re:do demagoga IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.10.02, 23:55 o wlasnie:> sam widzialem kilka osob z hostow z *ca:> moze najwyzszy czas wyciagnac demagoga i wybrac sie na jakies piwko/soczek?:) Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Gdzie można ściągną Office XP XP XP????????? IP: *.impakt.pl 11.10.02, 00:23 eDonkey - www.edonkey2000.com - i poczytaj polskie faq'i :) Link Zgłoś
Gość: dick Re: kell, demagog itp. IP: 168.143.113.* 11.10.02, 02:43 tobie nie pomoze piwko ani soczek. Na twoja nienawisc do Polakow potrzebne beda dobre proszeczki na glowke. Link Zgłoś
Gość: Demagog Re: dick IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.10.02, 04:22 To ze masz "chujowy" nick wyjasnia wszystko....i nie zaczepiaj mnie... Link Zgłoś
Gość: dick Re:NN, demagog, kell itd, IP: 168.143.113.* 11.10.02, 05:18 moj nick jest wyrazem tego co mysle o takich jak ty, a wymyslilem go specjalnie dla ciebie zeby zrobic ci przyjemnosc - poniewaz tak lubisz pisac po angielsku. I nie tylko ja tak mysle o tobie - przeczytaj inne posty w ktorych rozni ludzie maja o tobie dokladnie taka sama opinie jak ja. Link Zgłoś