Gość: Kapiszon IP: 80.51.233.* 27.11.04, 08:23 Czy można połączyć inny downloader z FF? Nie jestem zbyt zadowolony z tego, który jest wbudowany. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość Re: FireFox a downloadery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:30 Ja mam w firefox 3 opcje download -wszystko - zaznaczone -link przy pomocy flashget-świetnego programu szczególnie na wolnych łączach.Ale jeśli prędkość jest na przykład 750kb/s Mozilla Firefox 1.0 w zupełności wystarcza,a nawet lepiej. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: FireFox a downloadery 27.11.04, 09:40 Zainstaluj świetny dodatek Downloadwith. On umożliwia pobieranie plików praktycznie dowolnym programem zainstalowanym w systemie (pojawia się opcja w menu kontekstowym, oraz po kliknięciu na link do pliku). <a href="http://mozillapl.org/projekty/Dodatki/Spis/Programy?v=p6u#h335-2">Downloadwith</a> Link Zgłoś
maciejpoczta Link się załamał 27.11.04, 09:42 mozillapl.org/projekty/Dodatki/Spis/Programy?v=p6u#h335-2 Choroba, z tymi linkami... Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: FireFox a downloadery IP: 80.51.233.* 28.11.04, 10:38 Dziękuję za porady i proszę o jeszcze. Ściągnąłem rozszerzenie "DowloadWith" i pomimo doinstalowania FlashGet i NetTransport w menu kontekstowym nie pojawiły się. Ku mojemu zdziwieniu pojawił się natomiast GetRight, którego w ogóle nie mam ... Link Zgłoś