Gość: Iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:00 Potrzebuję jakiś prosty w obsłudze i najlepiej darmowy program do nagrywania dźwięku i zapisania go w formacie mp3. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: Program do nagrywania dźwięku IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:10 Masz go przed nosem Windows Media Player. Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Program do nagrywania dźwięku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:32 Ja chcę nagrać dźwięk np. własny głos przez mikrofon. WMP jest playerem tzn. odtwarzaczem. Link Zgłoś
Gość: ass Re: Program do nagrywania dźwięku IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:51 Jestes tego pewna,zobacz w OPCJACH !!!!!!! Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Program do nagrywania dźwięku IP: *.toya.net.pl 24.01.05, 22:36 daruj se win medioa player bo on prosił o mp3 a WMP to szajs skożystaj z MUSIC MATCH JUKEBOX www.musicmatch.com/ Link Zgłoś
bwv1004 Re: Program do nagrywania dźwięku 25.01.05, 10:27 Rejestrator Dźwięku Windows (to dopiero szajs) Adobe Audition (milion funkcji, płatny) Audacity (pół miliona funkcji, bezpłatny) SoundForge, GoldWave, TotalRecorder i pewnie z 500 innych A jeszcze www.foobar2000.org - w zasadzie (świetny) odtwarzacz, ale może też nagrywać. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Program do nagrywania dźwięku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 16:35 Trochę nie na temat,ale u mnie chodzi tylko steamripper for winamp.Inne programy mają nie do ustawienia poziomy,jeśli chodzi o jakość nagrania.A jeden miał trojana. Link Zgłoś