Gość: diego IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 24.02.05, 12:25 WITAM! Mam problem z drukowaniem, ponieważ drukarka drukuje strony zaczynając od tyłu.Tak więc jesli mam 3 strony to drukuje w kolejności:3,2,1. Jak to można zmienić?Dzięki!Hej! Link Zgłoś Obserwuj wątek
nyterk_70 Re: DRUKOWANIE STRON OD TYŁU 24.02.05, 12:34 Odznacz / zaznacz opcję "drukowanie w odwrotnej kolejności" w preferencjach drukowania. I nie krzycz! Jak ktoś będzie wiedział to Ci i tak odpowie, a w ten sposób złościsz niektórych... Link Zgłoś
cnjry Re: DRUKOWANIE STRON OD TYŁU 24.02.05, 13:18 Jesli mas XP to tak jest blad ludzi z M$ jest zly opis do wlasciwosci drukowania. Zmien na odwrotnie to bedzie dzialac 1,2,3 Link Zgłoś
Gość: Greg Re: DRUKOWANIE STRON OD TYŁU IP: *.acn.waw.pl 24.02.05, 14:43 A nie sterowników od drukarki? Mam HP 3820 i właściwości drukowania opisane poprawnie - standardowo zaczyna od strony 1, ja jednak i tak najchętniej ustawiam kolejność odwrotną (mam wtedy po wydruku już poukładane strony) Link Zgłoś