Gość: dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:29 Albo jestem tępa, albo już sama nie wiem :-) Jak sprawić, by pojawiły się napisy przy odtwarzaniu filmu w divxie? Klikałam juz chyba wszystko co możliwe... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: napisy dp filmu w divxie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.05, 17:35 Użyj programu, który wyświetla napisy, np. BESTplayer: download.chip.pl/download_57591.html Link Zgłoś
Gość: T-800 [reload] IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.05, 17:37 Z Chipa nie da się ściągnąć, podaję inny link: ftp://ftp.komputerswiat.pl/programy/do_filmow_divx/bestplayer/bestplayer1.0.zip Link Zgłoś
Gość: dorota Re: [reload] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:45 dzięki za zainteresowanie, mam jeszcze vplayera i w nim napisy się pojawiły. Czy ja dobrze rozumiem? Używając divxa nie można oglądać filmu z napisami? Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: [reload] IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.05, 17:49 Hm… Co masz na myśli pisząc „używając DivX-a”? Odtwarzacz o nazwie DivX? Aby móc oglądać program z napisami, odtwarzacz powinien posiadać funkcję wczytywania ich z pliku tekstowego. Przy okazji: VPlayer to stary i od dawna nierozwijany odtwarzacz. Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: [reload] IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.05, 17:49 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Hm… Co masz na myśli pisząc „używając DivX-a”? Odtwarzacz o n > azwie DivX? > > Aby móc oglądać program z napisami, Oczywiście film a nie program... Link Zgłoś
dakow1 Re: [reload] 22.05.05, 18:12 oczywiście ,że się da oglądać film z napisami www.allplayer.prv.pl/ www.subedit.prv.pl/ polecam te odtwarzacze Link Zgłoś
Gość: dorota Re: [reload] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:23 zainstalowałam sobie divx player 2.6 i ten mialam na mysli :-) rozumiem, że nie odtworzy napisów (sorry, za mieszanie, widac bardzo zielona jestem) >Przy okazji: VPlayer to stary i od dawna nierozwijany odtwarzacz. ale napisy się pojawiły :-) a to najwazniejsze dziękuję za linki, popatrzę sobie i zainstaluję coś nowszego Link Zgłoś
darekkr1 Re: [reload] 22.05.05, 19:57 Do odtwarzania filmow polecam Media Player Classic. Czyta napisy oraz odtwarza nie w pelni sciagniete filmy. tiny.pl/h4p2 Link Zgłoś