Dodaj do ulubionych

Acrobat Reader-pytanie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:03
Czesc, mam pytanie jak przeniesc pusta tabele zapisana w formacie pdf do
pliku Worda, aby moc wpisywac do niej dane, dzieki. pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 15:05
      Przekonwertuj sobie programikiem, do którego masz link i opis poniżej. Tak
      będzie najprościej i na przyszłość jak znalazł.
      tinyurl.com/ca4o6
      • Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 15:09
        Mała poprawka do linku:
        tinyurl.com/d84q5
        • Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:22
          serdeczne dzieki.
        • Gość: jap Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: 195.136.36.* 07.06.05, 09:18
          Gość portalu: caroll napisał(a):

> Mała poprawka do linku:
          > tinyurl.com/d84q5

Działa to, mówiąc delikatnie, średnio. Nie uwzględnia polskich znaków, z
          tabelami sobie nie radzi. W porównaniu z Fine Readerem - cieniutko.
          • Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 09:47
            ABBYY Fine Reader - to 130€
            ABBYY Transformer - 40€
            Zapraszam do sklepu.
            • neder Re: Acrobat Reader-pytanie? 07.06.05, 11:34
              sa jeszcze wersje trial;) do jednej tabelki powinny spokojnie wystarczyć.
            • Gość: ja Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: 195.136.36.* 07.06.05, 12:28
              Gość portalu: caroll napisał(a):

> ABBYY Fine Reader - to 130€
              > ABBYY Transformer - 40€
              > Zapraszam do sklepu.

A to, co polecasz, to też wersja trial. Ograniczenie jest w czasie i ilości
              konwertowanych stron. A cena nabycia ponad 40$. To już wolę ABBYY (przynajmniej
              Transformera). To jest jednak wyższa półka.
              • Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 14:54
                Najzupełniej masz rację, produkty ABBYY są dobre i nie wywołują we mnie
                sprzeciwu, nie zamierzam też wszczynać sporu.
                Jednakowoż sądzę, że w czasie, kiedy my tu piszemy różne rzeczy, autor wątku już
                zrobił, co trzeba i więcej naszych porad nie potrzebuje.
                Podałem, co było potrzebne, a Solid Convertera miałem akurat pod ręką i nigdzie
                (zauważ) nie napisałem, że jest on darmowy. Za to jest banalnie prosty. Zrobił
                swoje i do kąta.
                A jeśli ktoś chce wydać pieniądze, to rzeczywiście Transformer jest godny uwagi.
                Tyle tylko, że musi mieć zajęcie, nie konwertujemy bowiem na codzień dziesiątków
                pdf-ów, no chyba że ktoś tak ma.
                • Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:18
                  Zgadza sie, do moich skromnych potrzeb wystarczyl mi programik, ktory
                  wymieniles na poczatku. Dal sobie rade z tabela i polskimi znakami. A co do
                  zainteresowania watkiem, to sledze go w dalszym ciagu, bo pewnie na jednej
                  tabeli sie nie skonczy. Zreszta warto takie rzeczy wiedziec. Takze Wasze rady
                  sa wskazane i docenianie. Pozdrawiam.
                  • Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 09:32
                    Rage to porządny gość. Wie, jak się zachować i zna zasady savoir vivre-u.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 08.06.05, 19:41
                      Dobrze jest czasem natrafic na kulturalnych i dobrze ulozonych ludzi, ktorzy
                      pomoga czlowiekowi w potrzebie. Klaniam sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka