Gość: rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:03 Czesc, mam pytanie jak przeniesc pusta tabele zapisana w formacie pdf do pliku Worda, aby moc wpisywac do niej dane, dzieki. pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 15:05 Przekonwertuj sobie programikiem, do którego masz link i opis poniżej. Tak będzie najprościej i na przyszłość jak znalazł. tinyurl.com/ca4o6 Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 06.06.05, 15:09 Mała poprawka do linku: tinyurl.com/d84q5 Link Zgłoś
Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:22 serdeczne dzieki. Link Zgłoś
Gość: jap Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: 195.136.36.* 07.06.05, 09:18 Gość portalu: caroll napisał(a): > Mała poprawka do linku: > tinyurl.com/d84q5 Działa to, mówiąc delikatnie, średnio. Nie uwzględnia polskich znaków, z tabelami sobie nie radzi. W porównaniu z Fine Readerem - cieniutko. Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 09:47 ABBYY Fine Reader - to 130€ ABBYY Transformer - 40€ Zapraszam do sklepu. Link Zgłoś
neder Re: Acrobat Reader-pytanie? 07.06.05, 11:34 sa jeszcze wersje trial;) do jednej tabelki powinny spokojnie wystarczyć. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: 195.136.36.* 07.06.05, 12:28 Gość portalu: caroll napisał(a): > ABBYY Fine Reader - to 130€ > ABBYY Transformer - 40€ > Zapraszam do sklepu. A to, co polecasz, to też wersja trial. Ograniczenie jest w czasie i ilości konwertowanych stron. A cena nabycia ponad 40$. To już wolę ABBYY (przynajmniej Transformera). To jest jednak wyższa półka. Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 14:54 Najzupełniej masz rację, produkty ABBYY są dobre i nie wywołują we mnie sprzeciwu, nie zamierzam też wszczynać sporu. Jednakowoż sądzę, że w czasie, kiedy my tu piszemy różne rzeczy, autor wątku już zrobił, co trzeba i więcej naszych porad nie potrzebuje. Podałem, co było potrzebne, a Solid Convertera miałem akurat pod ręką i nigdzie (zauważ) nie napisałem, że jest on darmowy. Za to jest banalnie prosty. Zrobił swoje i do kąta. A jeśli ktoś chce wydać pieniądze, to rzeczywiście Transformer jest godny uwagi. Tyle tylko, że musi mieć zajęcie, nie konwertujemy bowiem na codzień dziesiątków pdf-ów, no chyba że ktoś tak ma. Link Zgłoś
Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:18 Zgadza sie, do moich skromnych potrzeb wystarczyl mi programik, ktory wymieniles na poczatku. Dal sobie rade z tabela i polskimi znakami. A co do zainteresowania watkiem, to sledze go w dalszym ciagu, bo pewnie na jednej tabeli sie nie skonczy. Zreszta warto takie rzeczy wiedziec. Takze Wasze rady sa wskazane i docenianie. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 09:32 Rage to porządny gość. Wie, jak się zachować i zna zasady savoir vivre-u. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: rage Re: Acrobat Reader-pytanie? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 08.06.05, 19:41 Dobrze jest czasem natrafic na kulturalnych i dobrze ulozonych ludzi, ktorzy pomoga czlowiekowi w potrzebie. Klaniam sie. Link Zgłoś