jan381 07.06.05, 10:30 mam win xp -prof+sp-2 jaki najlepszy sterownik dokarty geforce-4mx440t8x 64mb że można było grać w gierki teraz mamsterownika 71.84 i nie które gry nie chodzą Link Zgłoś Obserwuj wątek
grinlock78 Re: karta graficzna geforce-4 07.06.05, 10:42 nie dziwie sie ze nie chodza bo to straszna kupa ta karta. nawet najlepsze sterowniki nic tu nie dadza:( przykro mi:( ps. lepiej postaraj sie zaoszczedzic na lepsza karte:) good luck jak chcesz to daj maila wysle ci stery do tego Link Zgłoś
Gość: ja Re: karta graficzna geforce-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:54 >...nie które gry nie > chodzą I nie pójdą... GF4MX440 w czasach gdy było produkowane "od startu" było przeznaczone do komputerów typu biurowego (czyli programy biurowe, internet, czasem jakiś film obejrzeć i mieć możliwość oglądania pokazów trójwymiarowych). Te 64MB pamięci które do nich wkładano to do tych zastosowan o wiele za dużo (32MB by wystarczyły) ale wystraczająco dużo by móc wmawiać ludzom, że da się na tej karcie pograć. Jesli szukasz dobrej, starszej(czyli tanszej) karty graficznej to szukaj "pełnego" GF4Titanium lub GF3, ale jeśli cię stać to kup nową,lepszą kartę grafiki. Link Zgłoś
torrencik Re: karta graficzna geforce-4 07.06.05, 11:05 Najnowszy sterownik OCZYWIŚCIE najlepiej pobrać ze strony...PRODUCENTA karty graficznej,czyli NVIDIA : O stąd : download.nvidia.com/Windows/71.89/71.89_win2kxp_international.exe Ale mimo NAJNOWSZYCH sterowników większość z nowych GIER (nawet tych sprzed 2lat !) nie będzie Ci chodziło. Karta którą masz to już dzisiaj ANTYK sprzed kilkunastu epok :( Antyk jest antyk i NIC nie pomogą na to nawet podkęcanie karty lub specjalnie "podrasowane" sterowniki. To wina SPRZĘTU - ZŁOM nie będzie już błyszczał :) Link Zgłoś