frotex 15.06.05, 18:47 nie wgrywa mi sie spy vs spy pamocy czy to magnetofon???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: atari 65xe 15.06.05, 18:53 Pada głowica , albo kaseta C-60 firmy TDK z Pewex-u :) Pozdrawiam . Chyba dwadzieścia lat temu pomogła mi regulacja głowicy w serwisie . Pozdrawiam . Link Zgłoś
kalinowski11 Re: atari 65xe 15.06.05, 18:54 Ale się rozpędziłem z tymi pozdrowieniami :))) Link Zgłoś
mbucz Re: atari 65xe 15.06.05, 23:47 A czy to nie czas już kolego przerzucić sie na stacje dysków? Przeciez masę tego na Allegro. A tak w ogóle to polecam Amstarda. To dopiero wypas jest. Link Zgłoś
m.gregor Re: Najlapiej 6128 16.06.05, 08:22 CPC6128 z 3 calową stacją dyskietek dwustronnych wymiata ;-) Do tego kolorowy monitor i drukarka iglowa Amstrad. Full wypas. Niech schowaja sie wszsytkie Athlony i Prescotty ;-) Link Zgłoś
mbucz Re: Najlapiej 6128 16.06.05, 20:36 pl.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CPC Ech... co ja nie wyrabiałem na CPC6128... Wszyscy Atarowcy z bloku mi zazdrościli i przychodzili - ta muzyka, te kolory, no i stacja! Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: atari 65xe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 11:57 Aż mi sie łezka w oku zakręciła...Ja miałem metode -pod wtyk od magnetofonu było trzeba podłożyć pudełko od kasety dzięki czemu nie luzowały sie połączenia i program bez problemu "się wgrywał". Ale i tak nie można było za bardzo tupać w domu. W końcu 20 minut siedzenia musiało zostać jakoś nagrodzone:))))) Chyba ze sie miało TURBO:)))) Wtedy 20 sekund i gierka jak nowa:))))) Link Zgłoś
patman Emulacja 16.06.05, 12:34 Ściągasz emulator Win800XL i prawie wszystkie gierki twoje. Nie ma to jak spróbować się z grami, które za młodu wydawały się nie do przejścia. Pozdro dla wszystkich atarowców. Link Zgłoś
Gość: ataras Re: Emulacja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 11:12 Kiedyś zassałem emulatora na atarynke i niestety połowa gierek coś sie kaszaniła:(((( Np Boulder Dash biegał ciut przyszybko jednak i tak było to coś. A pamiętacie polską firmę avalon co produkowała piękne kasetki??? Fred, Misja, Global War ehhhh Ile ja spędziłem czasu nad tymi giercami. Jet Set Willy albo Star Quake. Ale mi sie na wspominki zebrało:)))) Link Zgłoś
znacznik Re: atari 65xe 17.06.05, 13:47 tylko i wylacznie zwykla,damska spinka do wlosow do regulowania glowicy !!:)))) niewiarygodne rezultaty sie uzyskiwalo na commodore... i najwazniejsze - delikatnie !! Link Zgłoś
Gość: Kozak z USA :) Re: atari 65xe IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 12:09 Checheche! A na moim najnowszym laptopie Atari za 10 tysięcy z najnowszym, jeszcze nie wydanym szaraczkom Windowsie wszystko chodzi i nie grorzą mi żadne wirusy czy spyje bo mam najnowszą sieć bezprzewodową i ognistom furtkę! Ale tak jest u nas w Ameryce, że każdy co tydzień wymienia Atari na nowe, a nie jak ta biedota w tej Polsce (dziura na lewo od Syberi). Dobrze że się urodziłem Amerykaninem, nie musże sie wstydzić. Jak cie chopie nie stać na porządny sprzent i droższe systemy niż ten wasz Linus to se kupi liczydło i nie kozacz! Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: atari 65xe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:43 Te kozak próbowałeś palić coś słabszego albo zmienić leki - to co bierzesz teraz szkodzi ci katowicki dupku i masz niesamowite wizje, ale twoje marzenia konsultuj z koleśami z familoka. Ten watek dotyczy rzeczy których nie rozumiesz, albo jesteś za głupi albo za młody. Link Zgłoś
Gość: otco Magnetofon RULEZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 13:43 Atari będzie zawsze w naszych sercach Link Zgłoś