Gość: o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:35 zrobiłam wszytskie 5 krytyczne czy robic je regularnie ?co one daja sorry ale nie znam sie na kompach ale wydaje mi sie ze jesli mi przychodzi powiadomonienie z update to wazne i zrobilaam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: poprawki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.06.05, 15:41 Łatają dziury w systemie i naprawiają inne błędy. Trzeba instalować na bieżąco. Link Zgłoś
Gość: o Re: poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:42 a to dobrze że zrobiłam bo wyskakiwały mi osttanio jakies niebieskie ztrony z błedami może to coś pomoże zawsze na biezaco teraz jak przyjdzie powiadomienie zrobie dzieki za odpowiedz pozdrawiam Cię T-800:) Link Zgłoś
user0001 Re: poprawki 19.06.05, 15:52 Pamiętaj, że prawdziwe powiadomienia o poprawkach otrzymujesz przez WindowsUpdate, UpToDate lub update-notifier (zależnie od systemu). Jeśli otrzymasz list "od Microsoftu", z poprawkami do zainstalowania, to pod żadnym pozorem nie otwieraj wiadomości, skasuj i zapomnij. Wysyłając takie listy pseudohakerzy wykorzystują ludzką naiwność do zainstalowania rootkitów. Link Zgłoś
Gość: o Re: poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:07 hm ja wcisnelam wchodzac w start windowsupdate i tam skanuj komputer w poszukiwaniu aktualizacji i wzielam zaistanlwoam a co jakis czas przychodzilo mi takie cos siedzac sobie nagle powiadomienie takie okienko i klikaałam powiadom pozniej dzieki za ostrzezenie Link Zgłoś