Dodaj do ulubionych

pytanie dot emule

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:00
chcę ściągnąć sobie plik ale ma tylko 3 źródła i polowa paska jest czerwona.
WIęc myśle sobie że jak ludzie to coś ściagają to chyba ktoś ma całość tylko
ja się jakoś nie moge polaczyć z innymi. jak sciągnąć taki plik? czy warto czekać?
Obserwuj wątek
    • torrencik Re: pytanie dot emule 22.06.05, 17:04
      Mają całość,ale nie wszyscy mają programy EMULE włączone non stop.

Jak ci bardzo zależy na pliku to...czekaj :)

Ilość źródeł nie ma znaczenia czy ściagniesz to szybko czy nie.

Możesz mieć 3 i ściągniesz szybko a możez mieć i 300 i dłuuugo nadal czekasz.

Jak masz "HIGH ID" to wszystko leci szybciej - a raczej mniej czekasz na
      ściąganie :)

• Gość: b00g13 Re: pytanie dot emule IP: 217.153.198.* 22.06.05, 17:11
      jeżeli klikniesz prawym pm na nazwie pliku dostaniesz szczegółowe informacje o
      nim, m.in. 'last seen complete' jeżeli po np. tygodniu masz tam pokazane że
      'never' to możesz sobie darować, plik jest niekompletny/fake.
      • Gość: erondea Re: pytanie dot emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:39
        ale to mi pokaże czy był widziany jeszcze zanim dodałem do pobierania czy pokaże
        kiedy mój mułek widzial go całego od momentu dodania?
        • Gość: b00g13 Re: pytanie dot emule IP: 217.153.198.* 22.06.05, 17:46
          nie jestem pewien, na chłopski rozum powinien mieć możliwość przesłania
          wcześniejszych danych o wskazanym pliku, ale może się okazać że sprawdza tylko
          od momentu zaczęcia ściągania. Tak czy siak, jeżeli po tygodniu (jak jesteś
          cierpliwa to po dwu) nie będzie w stanie go w całości odnaleść to sobie daruj,
          albo zostaw w kolejce i niech czeka na lepsze dni, lub sprzątanie na dysku.
          Warto też czytać logi połączenia z serwerem, część serwerów wysyła informacje o
          incomplete/fake.
    • Gość: mmx Re: pytanie dot emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:52
      Jesli polowa jest czerwona tzn, ze tej czesci w tej chwili nikt nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka