IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 16:49
Nie wiem co sie stalo ale nie moge otworzyc plikow z rozszerzeniem *.jpg. Czy
ktos moze mi poradzic co zrobic? Jaki program sciagnac zeby otwierac zdjecia
z tym zroszerzeniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz ble ble ble IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 02.08.02, 19:45
      ble ble ble
      • Gość: j. Re: ble ble ble IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 20:04
        dziekuje ze tyle pracy wlozyles w odpowiedz na moje pytania. mam nadzieje ze za
        bardzo sie nie zmeczyles udzielajac az tak wyczerpujacych odpowiedzi.
        • Gość: qq Re: ble ble ble IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 20:15
          zadajesz zaskakujce pytanie... bo jpg to chyba jeden z najpopularniejszych
          formatów które obsługuje chyba każdy program. Ale jeżeli szukasz czegoś więcej
          to polecam np. freeware na www.irfanview.com
    • Gość: LoveLetter Re: *.jpg IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.08.02, 21:39
      fakt, pytanie zaskakujące, musiało Ci się chyba coś spieprzyć w systemie, bo
      programy obsługujące ten format są wbudowane w windows (imaging, paint). No
      chyba, że wszystkie zjadł LoveLetter (:))) i nie zauważyłeś, że po rozszerzeniu
      jpg jest jeszcze kolejne: vbs :)). Wtedy masz pewien problem. Jeśli jednak nie
      to możesz albo faktycznie ściągnąć jakiś program do ich obsługi (jest ich w
      cholerę, znajdziesz), albo powtórnie zainstalować system.
    • Gość: Vaterland Re: *.jpg IP: *.its-s.tudelft.nl 03.08.02, 03:09
      Albo sciagnales sobie zakamuflowanego wirusa, albo cos nie tak z systemem. Jpg
      mozna otworzyc glupia przegladarka internetowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka