Dodaj do ulubionych

jak usunąc

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 18:14
mam internet od niedawna i logujac sie w róznych miejscach, czesto popelniam
błedy literowe / mam problemy z niesprawna reką/ i potem zostaje w komputerze
duzo takich śmieci_loginów.
nie wiem jak je usunac, moze mi ktos podpowie?
dzieki i pozdraweiam
k.
Obserwuj wątek
    • koktajl_molotowa o co chodzi? 11.11.03, 18:22
      o błędne loginy i hasła, czy źle wpisane adresy stron?
      • koktajl_molotowa I jaką masz przeglądarkę /bt 11.11.03, 18:28

• Gość: karola Re: o co chodzi? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 18:50
        chodzi o błednie / z literówka/ wpisywany mój własny login, np. gdy logowalam
        sie do poczty / okienko - nazwa konta/
        nie uzywam outlook,a o mam kilka skrzynek pocztowych w roznych portalach,
        na poczatku wpisywalam login za kazdym razem i teraz pokazuje sie cała masa
        takich błędnych loginów
        a jak juz jestes taki miły, to podpowiedz tez jak wyrzucic cos z ulubionych? /
        ulubione na górnym pasku / kiedys pchalam tam wszystko co mi wpadło w rece i
        zrobil sie okropny tłok
        przepraszam jesli cos napisalam niejasno, ale jestem w to jeszcze okropnie
        cienka...
        k.
        • koktajl_molotowa Re: o co chodzi? 11.11.03, 19:40
          jak klikniesz ulubione, to znajdziesz tam funkcje zarządzania ulubionymi
          (różnie sie to nazywa w różnych przeglądarkach) teraz np. będąc w pracy i mając
          M$IE odpalonego, zrobię to przy pomocy "organizuj ulubione"
          Tam mozesz dodawać nowe foldery tematyczne, "przepychać" do folderów luźne
          adresy itp. Tam też maożesz skasowac niechciane adresy. Jeśli chodzi o hasła i
          loginy do poczty, forów itd to możesz je w M$IE skasować wszystkie (niestety
          inaczej sie nie da), lub, jeżeli masz Mozillę, w narzędzia/ustawienia(cyba tak
          sie nazywa)/prywatnośc i bezpieczeństwo/hasła kasować dowolnie wybrane hasło
          (pojedyńczo).
          Powodzenia :o)
          • Gość: karola Re: o co chodzi? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 21:42
            dziekuje , jestes baaaardzo madry , moze uda mi sie cos z Twojej wiedzy
            przyswoic..;)
        • Gość: piecyk gazowy Re: o co chodzi? IP: *.visp.energis.pl 11.11.03, 20:51
          Gość portalu: karola napisał(a):

> chodzi o błednie / z literówka/ wpisywany mój własny login, np. gdy logowalam
          > sie do poczty / okienko - nazwa konta/
          > nie uzywam outlook,a o mam kilka skrzynek pocztowych w roznych portalach,
          > na poczatku wpisywalam login za kazdym razem i teraz pokazuje sie cała masa
          > takich błędnych loginów

Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zawartość -> Autouzupełnianie -> Wyczyść
          formularze.

BUZIACZKI!!! ;-)))
          • Gość: karola Re: o co chodzi? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 21:45
            zrobilam krok po kroku...zaraz lece sprawdzac, czy cokolwiek jeszcze zostało

UŚMIECHY :)))
            • Gość: karola Re: o co chodzi? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 21:51
              ale super czystka...wieeeeelkie dzieki koktajlu i piecyku;)
              pozdrawiam i pozdrawiam
              k.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka