Gość: mk Re: sony czy dell?? laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:37 Pytanie retoryczne...jasne, że Dell! Link Zgłoś
Gość: cz Re: sony czy dell?? laptop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:41 Ile jeszcze zalozysz watkow???????????? Kup se byle co i nie zawracaj gitary. Link Zgłoś
Gość: ani dell ani sony Re: sony czy dell?? laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:58 Daj mu sie nacieszyc tym Dellem ;) a z braku gitary gra na nerwach uzyszkodnikow. Osobiscie wole kupic cos mniej znanego. Nie lubie przeplacac za reklame. Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: sony czy dell?? laptop IP: *.cust.tele2.pl 01.08.05, 12:36 Trudno powiedzieć. Stosunek możliwości do ceny szybko się zmienia. Ostatnio nieżłym wyborem były laptopy "ACER". To trzeba śledzić na bieżąco. Teraz mam szóstego laptopa. Nigdy nie sugerowałem sie firmą. Pierwszy jaki miałem i aktualny, to "Acer". Dell zawsze był dobry, choć cenowo droższy nieco od innych. Trzeba popatrzeć po internecie i porównać. Oczywiście najlepiej laptopt o takich samych parametrach. M. Link Zgłoś