Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:36 mIalam cd-player na windowsie 98 prosty i baaardzo mi sie podobal teraz w windowsie xp nie mama gdzie moge go sobie sciagnac (for free) :):):) Dziekuje za szybkie odpowiedzi !! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Basia Re: CD-Player gdzie znajde ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:10 Kule nie mam windowsa 98 tylko xp-ka teraz ale wiem ze byl programy akcesoria i tam byl Juz nie wiem jak to opisac :(:( Link Zgłoś
mapmuh Re: CD-Player gdzie znajde ??? 07.08.05, 23:01 Integracja poszła tak daleko, że mały i wygodny CDPlayer został zastąpiony przez kobylastego Windows Media Playera. Basiu, w XP nie ma programu, o którym piszesz. Link Zgłoś
Gość: Basia Re: CD-Player gdzie znajde ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:46 Wiem i dlatego mnie wnerwia ze nie moge sluchac muzyki wlasnie na tym przedpotopowym cd-ku dzieki pozdrawiam !! Link Zgłoś
Gość: Fugazzi Re: CD-Player gdzie znajde ??? IP: *.chello.pl 08.08.05, 15:08 A Winamp nie może być? Fugazzi... Link Zgłoś