Gość: mama IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.08, 22:21 czy ktos moze mi polecic dobrego pediatre w walbrzychu,ktory ma dobre podejscie do dzieci i zna sie na tym co robi,bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 12:14 Zdecydowanie Monika Bajkacz. Jako jedyna lekarka rozpoznała u syna tarczycę, a nie widziała tego ani Bojarska, Sawicka, Cetera, Popławski i Rodziewicz. Ja ją polecam ale pewnie zdania jak na każdy temat będą podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobry pediatra IP: *.wlb.vectranet.pl 29.01.08, 12:48 a gdzie przyjmuje dr Bajkacz? moglabym prosic o jakis numer kontaktowy,juz ktoras osoba z kolei poleca mi ta pania doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 14:01 Przyjmuje na szczawienku na ul Witosa 58 lub 59 nie pamiętam dokładnie. Telefonicznie umawiasz się na wizytę zawsze po godz 20 Oto jej numer-846-54-45. Przebada ci dziecko od stóp do głow, wypyta o wszytko i doradzi w wielu kwestiach, Do tego naprawde jej podejście do dziecka jest profesjonalne. Duzo zdrowka dla maluszka zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGDY DR BAJKACZ Re: dobry pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 15:28 Pani dr Bajkacz, owszem jak jest z dzieckiem ok, to doradzi i zbada, tak jak napisano "od stóp do głów", pozachwyaca się jak dziecko pięknie się rozwija. Jednak, w sytuacjach kryzysowych kiedy potrzebna jest szybka pomoc np. kiedy nasze dziecko się dusiło to powiedziała, że przyjmie nas drugiego dnia wieczorem. Choć, gdy się wcześniej pytaliśmy, podczas pierwszej prywatnej wizyty, stwierdziła, że nie bierze sobie dużo pacjentów, żeby móc pomagać zawsze o kazdej porze dnia i mocy. Cóż, za parę tygodni - ODMÓWIŁA TEJ POMOCY. ZDECYDOWANIE ODRADZAM, PANIĄ BAJKACZ, PO CO SIĘ DENERWOWAĆ, KIEDY DZIECKO ZACZYNA CHOROWAĆ A LEKARZ MÓWI: PRZYJDZCIE JUTRO. POMIMO TEGO ZE WCZESNIEJ MÓWIŁ ZUPEŁNIE CO INNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:51 Jestem zaskoczona... U nas była podobna sytuacja, ale nie tak drastyczna, syn dostał jedynie gorączkę 37.9, zadzwoniłam na jej numer domowy powiedziano mi że jest w szpitalu i kazano zadzwonic za 20 min. Po 20 zadzwoniłam ponownie i poinformowano mnie żebym podjechała z dzieckiem do szpitala w którym lekarka miała dyzur. Potem sytuacja podobna jak w wigilie dziecko mi zagoraczkowało, lekarka nie odmowiła i przyjeła dziecko pomimo tego że wlanie zasiadała do kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 23:35 No to chyba normalne, że jak miała dyur to była w szpitalu … Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: dobry pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 08:53 Polecam zdecydowanie dr Bajkacz. Nam też się zdarzyło parę razy mieć sytuację kryzysową typu niedziela godzina 20.00 wysypka, rozpalone ciało i nigdy nam pani doktor nie odmówiła. Chyba, że akurat nie ma jej w domu lub ma inne wyznaczone wizyty. Przecież lekarz to też człowiek i różnie w życiu bywa, większość lekarzy ma sztywnie wyznaczone godziny i rzadko przyjmują poza nimi. Więc chyba trzeba się zastanowić zanim się coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmail Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:56 Ale se obsmarowales! Gratulacje. Podaj imie i nazwisko tchórzu. Jak łatwo komuś nawrzucać za plecami, a potem chodzić po prośbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: dobry pediatra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.08, 23:19 Pani dr nie odmówiła nam wizyty (chociaż miała to być tylko porada) w Boże Ciało. Super lekarz-1000000% polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 23:39 A ja zawsze proszę o pomoc Popławskiego. Jestem zadowolona, chociaż nie zawsze jest dostpny. Przynajmniej nie ściemnia i nie daje na okrągło antybiotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry pediatra IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 14:37 Miała kobieta farta jako 6 lub 7 zgadła chorobę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatus Re: dobry pediatra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.08, 15:20 A jakie koszty wchodza w gre przy kontakcie z Pania Dr. Bojarską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 23:36 A co interesuje, zostanie tatusiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatus Re: dobry pediatra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.02.08, 12:30 Ciebie chłopcze lepiej niech nie interesuje bos nie rozwinal sie na tyle Mnie intersuje bo juz jestem Wiec o jakich kwotach za wizyte mozemy mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola. Re: dobry pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:45 Ostatnio było 50 zł za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:44 Sa dwie Panie doktor o tym nazwisku i obie przyjmują w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: dobry pediatra 02.06.08, 23:44 Ceny w Wałbrzychu 50-100 zł za wizytę u lekarza (100-200 w domu), i z tym by się trzeba liczyć. Specjalista raczej bliżej 100 zł. Pediatra bez drugiego stopnia mniej, ale zależy to od wielu czynników. Od lat na granicy dumpingu ustala ceny dr Rodziewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry pediatra IP: *.wb.energiapro.pl 03.06.08, 12:11 Przeczytaj powyższy komentaż. A co do dr Rodziewicz, życzę sobie, i wsystkim dzieciom i rodzicom tylko takich lekarzy pediatrów, jak Pani Ewa. Osobiście nie zdażyło mi się, żeby odmówiła przyjęcia dziecka. Bywało, ze nie przyjmowała zapisów w danym dniu, bo miała już duzo pacjentów, ale zawsze padało pytanie, co sie dzieje z dzieckiem, czy wymaga natychmiastowej wizyty. O poradę można dzwonic w każdej porze. Do tego zawsze musze doslownie wciskać pani doktor pieniążki za wizytę, aktualnie 40zł. Zawsze pada z jej ust zdanie: dzisiaj nie trzeba. Mam więc płacę. proszę się postawić w sytuacji rodziców, których nie stać na kilka wizyt z dzieckiem w prywatnym gabinecie lekarskim w miesiącu. A niestey czasem tak trzeba, nie chcę generalizować, ale z moich doświadczen wynika, że nie zawsze w przychodni otzrymuje sie fachowa pomoc lekarską. szczególnie jeśli choroba dziecka wykracza poza zaczerwienione gardelko i katar. Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim lekarzom zapalu do pracy dorówującego wspomnianej pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry pediatra IP: *.wb.energiapro.pl 03.06.08, 12:03 Osobiście nie polecam. Trzy lata temy mialismy kłopoty zdrowotne z noworodkiem, podejrzenie infekcji dróg moczowych. w przychodni jako największego specjaliste w Wałbrzychu określoną dr Bojarską, udaliśmy sie do niej prywatnie, zeby poprowadziła nasze dziecko. Wydawało mi się że doswiadczenie wieloletniej prakrtyki szpitalnej i ordynatora neonantologii czyni z niej specjalistę. Przyznam, że potraktowała nas ekspresowo, do tego czułam sie jak idiotka, bo pani doktor niekoniecznie uważała, że nalezałoby dziecko chociaz zbadać. Wyżebrałam skierowanie na usg jamy brzusznej - do prywatnego gabinetu kolegi ze szpitala. Nie przeszkadzało to zakasować wówczas 90zł. Całość trwała nawet nie 10 minut. Dodam, że czekaliśmy na wizytę na zatłoczonym korytarzy z dzieckiem na rękach ok. dwóch godzin. Zero diagnozy, spojrzenie z politowaniem na nadgorliwych rodziców, oto cała wizyta. Nawet w wyniki nie zajrzała. Kilka dni później nasz syn na kilka tygodni wyladował na zamknietym oddziale dla noworodków z infekcją dróg moczowych, którą podejżewaliśmy. Stan dziecka był ciężki. W rezulatacie opieki medycznej pani Dr B. spedziłam trzy tygodnie wiszac dzien i noc na szpitalnym łóżeczku i przez trzy lata męczę dzieciaka cotygodniowym badaniem moczu. O nawrotach infekcji, zastzrykach, prześwietleniach nie wspominam. Ot specjalista pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dobry pediatra IP: *.wlb.vectranet.pl 03.06.08, 14:19 Zdecydowanie dr. Badora P.góra ul. Główna na przeciw przystankow (obok fotografa)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobry pediatra IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.08, 16:36 P. dr Badora - ale już nie na Piaskowej, a na Szmidta w "Amicusie". Odpowiedz Link Zgłoś