Gość: jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:04 Menedże urządzeń>Inne urządzenia>< Kontroler Uniwersalnej magistrali szeregowej(USB)>? Może ktoś wie skąd je wziąć i do czego są potrzebne. Link Zgłoś Obserwuj wątek
darek12345 Re: Sterowniki-do USB 11.08.05, 17:15 Gość portalu: jan napisał(a): > Menedże urządzeń>Inne urządzenia>< Kontroler Uniwersalnej magist > rali > szeregowej(USB)>? Może ktoś wie skąd je wziąć i do czego są potrzebne. Potrzebne do tego, żeby USB działało. Jak masz porty USB na płycie głównej to sterowniki są na płytce dołaczonej do płyty głównej, a jak na oddzielnej karcie to też powinni sprzedając Ci to dać jakąś płytkę. A jak nie masz płytki to z internetu ściągasz, ze strony producenta najlepiej, do modelu który posiadasz. Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:23 sterowniki z płyty do karty głównej mam wgrane tylko nie mam do tego co napisałem bo bym nie miał pytajników jak "BYK". Link Zgłoś
darek12345 Re: Sterowniki-do USB 11.08.05, 17:25 Gość portalu: Jan napisał(a): > sterowniki z płyty do karty głównej mam wgrane tylko nie mam do tego co > napisałem bo bym nie miał pytajników jak "BYK". A porty USB masz na płycie głównej? Jesli tak to zapewne nie wszystko wgrałeś. Link Zgłoś
Gość: jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:34 Darku- mam nie wgraną drukarkę i skaner czy oto ci chodzi czy nie wszystko wgrałem z płytki,wytłumacz laikowi. Link Zgłoś
Gość: jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:27 Darek miałeś racje nie wszystko było wgranez płyty,wystarczyło włożyć płyte CD od płyty głównej i nacisnąć (USB).Dzięki za podpowiedż. Link Zgłoś
Gość: Szczypka Cukrowa Re: Sterowniki-do USB IP: *.ccc.de / *.ccc.de 12.08.05, 08:25 Czyli jednak NIE WGRAŁEŚ wszystkiego a sadzisz się jak granat bez zawleczki :( Link Zgłoś