Dodaj do ulubionych

Sterowniki-do USB

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:04
Menedże urządzeń>Inne urządzenia>< Kontroler Uniwersalnej magistrali
szeregowej(USB)>? Może ktoś wie skąd je wziąć i do czego są potrzebne.
Obserwuj wątek
    • darek12345 Re: Sterowniki-do USB 11.08.05, 17:15
      Gość portalu: jan napisał(a):

> Menedże urządzeń>Inne urządzenia>< Kontroler Uniwersalnej magist
      > rali
      > szeregowej(USB)>? Może ktoś wie skąd je wziąć i do czego są potrzebne.

Potrzebne do tego, żeby USB działało. Jak masz porty USB na płycie głównej to
      sterowniki są na płytce dołaczonej do płyty głównej, a jak na oddzielnej karcie
      to też powinni sprzedając Ci to dać jakąś płytkę. A jak nie masz płytki to z
      internetu ściągasz, ze strony producenta najlepiej, do modelu który posiadasz.
      • Gość: Jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:23
        sterowniki z płyty do karty głównej mam wgrane tylko nie mam do tego co
        napisałem bo bym nie miał pytajników jak "BYK".
        • darek12345 Re: Sterowniki-do USB 11.08.05, 17:25
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> sterowniki z płyty do karty głównej mam wgrane tylko nie mam do tego co
          > napisałem bo bym nie miał pytajników jak "BYK".

A porty USB masz na płycie głównej? Jesli tak to zapewne nie wszystko wgrałeś.
          • Gość: jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:34
            Darku- mam nie wgraną drukarkę i skaner czy oto ci chodzi czy nie wszystko
            wgrałem z płytki,wytłumacz laikowi.
            • Gość: jan Re: Sterowniki-do USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:27
              Darek miałeś racje nie wszystko było wgranez płyty,wystarczyło włożyć płyte CD
              od płyty głównej i nacisnąć (USB).Dzięki za podpowiedż.
              • Gość: Szczypka Cukrowa Re: Sterowniki-do USB IP: *.ccc.de / *.ccc.de 12.08.05, 08:25
                Czyli jednak NIE WGRAŁEŚ wszystkiego a sadzisz się jak granat bez zawleczki :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka