Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:59 Jestem zielona jeżeli chodzi o kompy a muszę wyczyścić pamięć cache przeglądarki internetowej. Nie wiem jak to zrobić, niech mi ktoś pomoże. Help. Link Zgłoś Obserwuj wątek
avekamil1 Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern 24.08.05, 22:22 W operze wchodzisz w NARZĘDZIA >> WYCZYSĆ HISTORIE PRZEGLADANIA i tam sobie wybierasz co chceesz usunac ... Link Zgłoś
Gość: olka Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:45 "w operze" co to jest? wchodzę w narzędzia, ale tam nie ma wyczyść historie przeglądania, może coś źle patrzę. Link Zgłoś
neder Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern 24.08.05, 22:46 a powiesz jaką masz przglądarkę? Link Zgłoś
Gość: felix Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 04:54 polecam norton utilities zrobi to za ciebie jednym kliknieciem Link Zgłoś
darekkr1 Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern 25.08.05, 18:43 :) rozbawiles/as mnie w pierwszym zdaniu czytamy "jestem zielona z kompa" a ty z opera wyskakujesz :) nie mowie poczatkujacy nie moze uzywac opery bo to sie zdarza ale to jest bardzo rzadkie :) a i odp na pytanie: opcje internetowe w menu narzedzia zakladka ogolne i kliknij usun pliki w dziale tymczasowe pliki internetowe Link Zgłoś
Gość: TrójNitroToluen Re: Jak oczyścić pamięć cache przeglądarki intern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:16 Jest taki program (w Windows), który siedzi sobie w menu start -> programy -> akcesoria -> narzędzia systemowe a dalej klikamy - Oczyszczanie dysku. Dokładniej czyścim: panel sterowania -> opcje internetowe a tam: przycisk "Usuń pliki", zaznacz "usuń całą zawartość offline" + OK. No to bum bum! Link Zgłoś