Gość: kasienka1 IP: *.chello.pl 08.09.05, 23:07 czy ktos pomoze mi zainstalowac emule bardzo prosze chcialabym moc sobie sciagac mp3 prosze nie mam pojecia jak to zrobic Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: emule- instalacja 08.09.05, 23:09 nie wiem czy z Twoim podejściem ( i przepraszam - wiedzą) powinnaś się zabierać za emule. Zdajesz sobie sprawę że to mnóstwo ustawiania i konfigurowania? I teraz powiedz - chodzi Ci naprawdę o pomoc przy zainstalowaniu czy konfigurowaniu? Link Zgłoś
Gość: kasienka1 Re: emule- instalacja IP: *.chello.pl 08.09.05, 23:20 jak bys byl taki mily i dobry to prosze io pomoc we wszystkim chodzi o to ze tak to nie bylo by problemu ale osoba ktora to miala mi zrobic bedzie dopiero za 2 tyg moze podejmiesz sie i pomozesz niedoswiadczonej kolezance Link Zgłoś
neder Re: emule- instalacja 08.09.05, 23:31 tyle ża ja nadal nie wiem co chcesz zrobić - zainstalować? klikasz na instalkkę i po kłopocie. A jeśli chodzi o konfigurację to możesz poczytac sobie tutaj: emule.searchengines.pl/ www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20 więcej się chyba nie da powiedzieć ;) Link Zgłoś
Gość: kasienka1 Re: emule- instalacja IP: *.chello.pl 08.09.05, 23:47 no nic dzieki za dobre chceci ale chyba nie dam rady myslalam ze to jest prostsze jnawet nie umiem tego zainstalowac musze uzbroic sie w cierpliwosc dzieki pozdrawiam Link Zgłoś
neder Re: emule- instalacja 08.09.05, 23:51 ale jak nie potrafisz zainstalować? masz instalkę? to klikasz na nią i wsio (tzn. po drodze jesczze czytasz kiedy klikasz dalej ale to żadna trudność ;)) Link Zgłoś