Gość: ja IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.05, 13:37 Od jakiegos czasu nie moge otwierac nowych paneli gdy klikam na jakis link PPM i wybieram "Otwórz odnośnik w nowym panelu" , w "Nowym oknie" tez nie działa. Nie wiem czemu. Moze ktos poradzi , dzieki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kibel80 Re: FF i problem z panelami 17.09.05, 14:09 rozwiazanie najprostsze przeinstaluj fire foxa Link Zgłoś
darekkr1 Re: FF i problem z panelami 17.09.05, 14:37 nie no oczywiscie to pomoze :D jak zostawisz profil to nawet po przeinstalowaniu firefoksa wszystkie ustawienia zostana. wiec nalezy zalozyc nowy profil przez uruchomienie firefoksa z parametrem -p czyli "firefox -p" potem zaloz nowy profil i ewentualnie przegrac zakladki z poprzednieo profilu profile znajduja sie w katalogu: c:\Documents and Settings[Login Windows]\Dane aplikacji \Mozilla\Firefox\Profiles[profile name][random string].slt\ Link Zgłoś
Gość: ja Re: FF i problem z panelami IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.05, 19:14 Juz sobie poradzilem, dzieki za podpowiedzi. Najpierw zrobilem kopie programem MozBackup mozbackup.jasnapaka.com/ . Odinstalowalem FF i pousuwalem wszelkie pliki dotyczace FF. Pozniej instalacja od nowa i przywrocenie z kopii. Teraz jest OK :D Link Zgłoś
Gość: ja Re: FF i problem z panelami IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.05, 15:11 zainstalowalem ponownie bez poprzedniego odinstalowania i nie pomoglo. Mam poinstalowane kilka rozszerzen np Tabbrowser Extensions, ale dzialalo z tym wszystkim co mam poinstalowane. Link Zgłoś
blekot Re: FF i problem z panelami 17.09.05, 14:22 masz jakieś rozszerzenia doinstalowane? Link Zgłoś