Dodaj do ulubionych

Nie działają ikonki.

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.10.05, 09:31
Mam taką sytuację: robiłem wczoraj porządek w kompie i chyba przesadziłem.Nie działają mi ikonki,skróty, wszystkie programy nie dają się włączyć chociaż są na dysku.

Nie wiem - może wykasowałem pliki exe lub coś z innego.Co z tym zrobić.Na razie mam otwartą przeglądarkę,ale boję się , że jak i ją zamknę to koniec!

Pozatym nie działają niektóre ikonki z panelu sterowania-nie wszystkie) , z paska zadań.

Windows xp.
Obserwuj wątek
    • amon-ra Re: Nie działają ikonki. 23.10.05, 09:47
      Spróbuj zaaplikować ten wpis:
      www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg
    • neder Re: Nie działają ikonki. 23.10.05, 11:05
      a przenosiłes może jakieś programy np. na inną partycję? jeśli tak to skróty do
      nich nie będą działać.
      pzdr
    • Gość: Magellan Re: Nie działają ikonki. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.10.05, 18:20
      >>>Spróbuj zaaplikować ten wpis:
      www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg
      -->>>.

nic z tego - nie mogę otworzyć regedit

wogóle skróty nie działają - opere otwieram za pomocą komendy " otwórz za pomocą" , to samo winampa.

nie da się zainstalować programów od niwa,bo instalacja nie startuje.

już 2 raz za mocno wyczyściłem kompa :-) a było pytanie: czy naprawdę wiesz co robisz......ech......
      • amon-ra Re: Nie działają ikonki. 24.10.05, 08:28
        W takim razie spróbuj zaaplikować wpisy komendą spod Wiersza poleceń:
        reg import ścieżka_do_pliku.reg

Jeżeli Wiersza poleceń nie uda się uruchomić za pomocą komendy cmd, spróbuj poprzez Menedżer zadań (Ctrl + Alt + Del).
    • Gość: sssaaaaaa MÓDL SIĘ........ IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka