Gość: czyścioch IP: *.aster.pl 03.11.05, 10:39 w funkcji oczyszczania dysku,wszystkie zaznaczone pozycje oczyszczają się automatycznie poza jedną WebClient/Publisher Temporary Files - dlaczego ta pozycja nie daje sie wyczyścić Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: czyścioch Re: problem z oczyszczaniem dysku IP: *.aster.pl 04.11.05, 09:19 nikt nie wie:( Link Zgłoś
Gość: czyścioch Re: problem z oczyszczaniem dysku IP: *.aster.pl 09.11.05, 17:29 może dzisiaj ktoś wie, Link Zgłoś
Gość: czyścioch Re: problem z oczyszczaniem dysku IP: *.aster.pl 18.11.05, 11:45 i nie zaznam spokoju jeśli mi tego ktoś nie wyjaśni. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: problem z oczyszczaniem dysku 18.11.05, 12:33 Pozwolę sobie zapytać z ciekawości ile Ty tego masz ... "webclient/publisher temporary files" Bo ja mam całe 32 KB i jeżeli Cię to pocieszy to też nie mogę tego usunąć i chyba nie będę się starał :) Pozdrawiam . Link Zgłoś
Gość: czyścioch Re: problem z oczyszczaniem dysku IP: *.aster.pl 19.11.05, 20:12 też mam 32 i chciałem usunać nie ze względu na ilość ale w narzędzich systemowych powinno się chyba usuwać automatycznie .zastanawiające jest to dlaczego wszystkie inne pozycje się usuwają a ta jedna nie. Link Zgłoś
Gość: ........ Re: problem z oczyszczaniem dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 09:57 U mnie usunęło razem z całą zawartością dysku. Link Zgłoś