Gość: mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:38 czy mając taki modem bedę mógł podłączyć komputer przez port USB, a laptopa korzystając z technologii WiFi ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marcingsf Re: livebox tp 21.12.05, 16:23 1. bezprzewodowy dostęp do Internetu: livebox tp umożliwia bezprzewodowe podłączenie do sieci Internet kilku komputerów jednocześnie 2. prosta instalacja: modem livebox tp dostępny jest w zestawie do samodzielnej instalacji, a dzięki przejrzystej instrukcji można uruchomić usługę neostrada tp w bardzo krótkim czasie 3. uniwersalność: modem livebox tp wyposażony jest w szereg interfejsów (gniazd) przewodowych i bezprzewodowych, zapewniając tym samym możliwość podłączenia wielu komputerów i terminali 4. bezpieczeństwo: transmisja bezprzewodowa jest szyfrowana (klucz WEP lub WPA), a rejestracja nowego komputera wymaga manualnej akceptacji dołączanego komputera (naciśnięcie przycisku na modemie) skopiowane ze stronki tp - myślę, że odpowiedź wyczerpująca, pzdr. Link Zgłoś
Gość: mirek Re: livebox tp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:12 ja to czytałem tylko moje wiadomości na ten temat sa małe. dlatego tak sformułowałem moje pytanie. komputer mam stary i nie wiem czy musiałbym cos do niego dokupić . laptop nowy wiec tu problemu nie bedzie. więc czy moje myslenie w pierwszym poscie bylo prawidłowe? Link Zgłoś
Gość: felek Re: livebox tp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:14 czy ktoś już to ma i jak się sprawdza. Link Zgłoś
Gość: felek Re: livebox tp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:30 to dla mnie szok niby forum a livebox jest od 15.12. 2005r a tu nikt nie ma nic do powiedzenia. moze to forum dla dinozaurów. Link Zgłoś
Gość: mirek Re: livebox tp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:36 czy ktos juz to ma i jak się spisuje Link Zgłoś