Dodaj do ulubionych

Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:10
Witam serdecznie.
Mam taki problem ,że mój komputerek cały czas pracuje. No może nie wtedy gdy zupełnie nic na nim nie robie ,ale gdy tylko zaczynam działac to wtedy się zaczyna !!Wystarczy, że uruchomię jakiś program (nie muszę nic więcej naciskac), on zaczyna "myślec". W dodatku to bardzo spowalnia jego pracę. Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu. Przez jakiś czas gdy wyłączałam kompa ,to na koniec wyskakiwało mi zakańczanie programów do których należał aaccp.exe ,czy aacpp.exe (nie jestem teraz pewna który) który jak sprawdziłam należy do symanteca (Norton). Teraz usunęła, Nortona ,ale problem dalej istnieje ,tylko ,że zniknęło to "zamykanie programów" na koniec.
Czy mogę liczy na czyjąś pomoc ,ponieważ komp ma dobre parametry ,a działa momentami jak gruchot z lat 90!! (nie obrażając nikogo i niczego ;-) )
Pozdrawiam i czekam na rady :-D

dreamy
Obserwuj wątek
    • neder Re: Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje" 02.02.06, 21:41
      a jaki masz system w ogóle? jeśli XP to sprawdź w menedżerze zadan jaki program
      podczas 'zwiechy' najbardziej obciąża procesor.
      pzdr
      • Gość: dreamy Re: Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:57
        Mam XP ,ale zupełnie nie wiem jak mam to sprawdzic, otwieram ten menadzer ale nic tam nie widze ,co moglo by byc jakims programem.
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje" IP: *.toya.net.pl 02.02.06, 22:13
          oddaj kompa na dobry serwis do testowania??

z jakiego miasta jesteś?
          • Gość: dreamy Re: Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:53
            Jestem z Warszawy ,ale wydaje mi się ,że nie ma takiej potrzeby aby oddawa go w miejsce gdzie powiedzą mi, że tak musi byc i za ta informacje zedra ze mnie skore !!
            Tak wiec moze jest jednak jakis na to sposob.??
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: Mam problem.....mój komputer ciągle "pracuje" IP: *.toya.net.pl 03.02.06, 23:01
              w Łodzi bym ci powiedział gdzie - w tym punkcie koszt takiego testu to 10-20 zł
              czego nie nazwałbym zdarciem skóry ale w wawie pewnie by nieźle podliczyli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka