Dodaj do ulubionych

DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ INNYM!

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.06, 12:25
JEŻELI ZNASZ BARDZO DOBRE KURSY INTERNETOWE - DOSTĘPNE ZA DARMO DLA KAŻDEGO -
NAJLEPIEJ W OJCZYSTYM JĘZYKU - POLEĆ JE INNYM !!!

NAPISZ CZY SA DLA POCZĄTKUJĄCYCH CZY ZAAWANSOWANYCH - A MOŻE DLA OBU GRUP...

POSZUKIWANE ZARÓWNO KURSY KOMPUTEROWE (EXCEL,COREL,FLASH ITP ITD) JAK I
INNE ...

Czekam na propozycje i mam nadzieje że wątek długo bedzie się cieszył
zainteresowaniem...
Obserwuj wątek
    • Gość: UG Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:03
      Mnie sie podoba na przyklad darmowy kurs esperanto dla poczatkujacych:
      esperanto.pl/page.php?tid=1360
      Mowia ze esperanto jest proste i rzeczywiscie po 2 godzinach bawienia sie
      kiedys tym kursem moglem wyrazic zdaniami wiekszosc swoich mysli z pomoca
      slownika. "Z pomoca slownika" bo duzej ilosci slowek sie w tak krotkim czasie
      nauczyc nie mozna.
    • Gość: Laki_luke Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:10
      a ja mam wrazenie ze wystarczy odpalic stronke google.pl i samemu poszukac
    • heart_of_ice nie krzycz! n/txt 06.02.06, 16:22

Pauli
      --
      Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze Snickersa;)
    • Gość: Lampka Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:01
      Google znajduje każde g.... jak leci...A mi chodzi o naprawde dobre kursy....

Przykłady:

Corel dla początkujących - corel.wodip.opole.pl/index.html - wszystko łacznie z instalacją...Ładne, przystępne animowane lekcje i ćwiczenia sprawdzajace...
      POLECAM...Uwaga strona może sie długo czasem ładować...
      • Gość: Laki_luke Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: 80.51.247.* 06.02.06, 18:12
        google znajdzie to co mu powiesz zeby znalazl. Jak sie umiejetnie zapytasz to ci
        umiejetnie odpowie. Wychodzac niejako naprzeciw twojemu postowi masz linki do
        stron z ktorych sie mozna latwo nauczyc jak sie pytac google zeby dostac dobre
        odpowiedzi:)
        www.gogle-google.com/
        webdeveloper.pl/wyszukiwarka_google__komendy_specjalne,330,1,1,pl.html
        • kolor23 Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN 06.02.06, 21:08
          Laki_luke dzięki za te stronki.Teraz z Twoją pomocą moge rozwinąć skrzydła.A
          tak poza tym to mógłbyś sie troche opanować i jeśli ten wątek nie uwierał Cie w
          cztery litery to zostaw go w spokoju.Po prostu - nie pytany nie odpowiada.Pa
    • Gość: lampka Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:04
      swish.wodip.opole.pl/ - kurs swish-a - darmowej alternatywy flasha....Podstawy, ale do upiekszenia strony o dynamiczne elementy wystarczy.....

Czekam na wasze propozycje...
    • Gość: upupup Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 02:36
    • solviento Re: DOBRE DARMOWE KURSY NETOWE - ZNASZ - POLEĆ IN 08.02.06, 07:39
      Kursy: "Ekonomia wokół nas" ,"Euro coraz bliżej" "Anaiza finansowa
      firmy" ,"Kredyty i ty", "Historia monetarna Polski", "Bankowość " , "Grosz do
      grosza czyli jak inwestować " na www.nbportal.pl/common/Kursy.jsp?
      active=3774
      Szkolenia : "Biznesplan" , "Badanie rynku", "Jak założyć własną
      firmę", "Fundusze strukturalne dla przedsiębiorstw", "BHP w sektorze
      MSP" ,"Zasady ubiegania się o zamówienia publiczne" -parp.eduportal.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka