Dodaj do ulubionych

WIN386.swp --- problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:19
Ostatnio, comp siada co 5 min ;( i jedyne co ja potrafiłam zrobić <!> to
wykrycie "błedu otwarcia win386.swp". Czy to może być przyczyną ? Jeśli nie -
jak mam sprawdzić dlaczego tak się dzieje i co mu dolega ;)

Za uwagę i wyrozumiałość dla mojej iście fachowej wiedzy ;) DZIĘKUJĘ

Obserwuj wątek
    • Gość: Szpaq Re: WIN386.swp --- problem IP: 195.116.211.* 14.03.06, 19:23
      Co to znaczy "siada"??

Wlacz skandisk, potem mozesz chwilowo wylaczyc pamiec wirtualna i zobaczyc czy
      tak samo sie zachowuje
      • Gość: Moi Re: WIN386.swp --- problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:20
        Siada ;)
        Wyskakuje hasło - za każdym razem inne: błąd jakiś tam. Czarny ekran. Następnie
        pojawiaja się pulpit bądź programy w formie klockowej ;) tj. kwadracik u góry,
        na dole etc. a reszta ogarnia CIEMNOŚĆ ;) Nawet nie reaguje na reset. Wtedy
        wyłączam i zabawa od nowa. Jedynie po uruchomieniu nod'a <czasem i z tym
        problem> wiem - że mam błąd otwarcia tego pliku; żadnego syfu w postaci
        trojanów nie mam. I nie wiem - co może być tego przyczyną.
    • Gość: Lukasqu Re: WIN386.swp --- problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:23
      Swp to plik zarezerwowany na pamięc wirtualną. Wyłącz ręczne ustawianie pamięci
      wirtualne powinno pomóc: Panel Sterowania>>> System>>> (zakładka)Wydajność>>>
      (przycisk) Pamięć Wirtualna>>> i zaznacz aby system sam dobierał wielkość
      pamięci wirtualnej (pierwszy dziubek w tym oknie [zalecane] ). Potem uruchom
      ponownie i sprawdź rezultaty.

..:::Lukasqu:::.. pozdrawiam
      • Gość: Moi Re: WIN386.swp --- problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:32
        Cały czas było tak jak piszesz; ale nie zapeszam - dzisiaj jeszcze nie padł ;)

Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka