Gość: pk IP: *.chello.pl 15.03.06, 22:53 Mam zaladowany XP Vista , podpowiedzcie mi czy zmienic o na tadycyjny Xp Home czy zostac przy tym ktory mam?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: XP Vista 15.03.06, 23:05 Masz XP Vistę? Doprawdy ciekawe... Nie wiedziałem, że istnieje taka hybryda. Link Zgłoś
Gość: pk Re: XP Vista IP: *.chello.pl 15.03.06, 23:24 Tzn co ja w koncu mam ze naywa sie to XP ale na Home to nie wyglada a w ustawieniach jest napisane VISTA ?? Link Zgłoś
amon-ra Re: XP Vista 15.03.06, 23:30 Kliknij Start > Uruchom > wpisz słowo winver i naciśnij Enter. Z okienka odczytaj informacje o systemie. Podobnie możesz otworzyć Wiersz poleceń (cmd.exe) i wpisać w nim polecenie ver. Link Zgłoś
Gość: pk Re: XP Vista IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:23 No i jest napisane WINDOWS VISTA Doczytalem sie ze VISTa potrzebuje ponad 1 GB Ramu tylko do obslugi systemu wiec ja mu serdecznie dziekuje i przeinstalowuje na normalny Windows Xp Link Zgłoś
amon-ra Re: XP Vista 16.03.06, 00:38 Jeżeli jest to faktycznie prawdziwa Vista, to jedynie jej wersja beta, na której używanie pozwolenia najpewniej nie masz ;). Dlatego też popieram decyzję o powrocie do XP. Link Zgłoś
Gość: pk Re: XP Vista IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:48 Pytanie czy da sie bez odinstalowania tej wersji powrocic do XPprofesional,czy ten system nalezy w calosci ususnac i od nowa zaladowac inny ?? Link Zgłoś
Gość: tekila Re: XP Vista IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.06, 03:17 Wszystko sie da tyle ze trzeba wiedziec jak.A swoja droga mysle ze bzdurzysz.Jesli masz V 5308 i instalowales majac juz winxp na partycji ntfs to miales dwie opcje, upgrade albo clean setup.V5308 chodzic bedzie 14 dni i to jest koniec.Jesli winxp byl na fat i nie miales primary ntfs to nie mogles V5308 zainstalowac.To ze V5308 potrzebuje 1G memoory to tez bzdura bo chodzi i to calkiem niezle na 512.Vista to system i nie mozesz go sobie ot tak "odinstalowac" jak jakis malutki program chyba ze wiesz jak; nie mysle by ktokolwiek na tym forum wiedzial jak to zrobic.Milej zabawy. Link Zgłoś
Gość: jurek Re: XP Vista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:22 Po co wogóle instalujesz system, który jest jeszcze w wersji testowej i pytasz się czy go zostawić? Nie widzę innego wyjścia jak zdecydowany powrót do XP i skończyć na tym doświadczenia. Link Zgłoś
Gość: pk Re: XP Vista IP: *.chello.pl 17.03.06, 09:24 Na Xp Profesional byla naladka VISTY i juz ja odinstalowalem ... Link Zgłoś