Gość: 5taszek IP: *.mnc.pl 16.03.06, 22:51 Słuchajcie, kot przebiegł mi po klawiaturze i wpisał w google "napalone dziewice". Jak to wywalić z historii, bo ciagle mi się o wyswietla przy wpisywaniu następnych haseł? Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Strasznie głupia sprawa 16.03.06, 22:52 Cytat: "Komputer (245516) Gazeta.pl: Internet, technologie Przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum zanim zadasz pytanie. W tytule postu podaj o co pytasz!Komputer (245516) Gazeta.pl: Internet, technologie Przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum zanim zadasz pytanie. W tytule postu podaj o co pytasz!" 1. kilkanaście wątków pod Twoim jest IDENTYCZNY 2. w FAQ również znajdziesz odpowiedź. 3. dorośnij i nie zwalaj na kota. takie rzeczy robi się w przedszkolu. powodzenia pzdr Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Strasznie głupia sprawa IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 23:54 W firefoksie: rozwiń wpisy w google, najedź myszą (zaznacz), wcisnij Shift+Delete. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Strasznie głupia sprawa 17.03.06, 06:36 Gość portalu: 5taszek napisał(a): > Słuchajcie, kot przebiegł mi po klawiaturze i wpisał w google "napalone > dziewice". Chyba tańczył :) Link Zgłoś
nessie-jp Re: Strasznie głupia sprawa 17.03.06, 15:50 Fajnego masz kota, mój to umie tylko "kopytko" napisać... Link Zgłoś