Gość: Monia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:31 Mam pytanko co moze byc powodem ze pliki spakowane rarem nie sciagaja mi sie do konca? Prosze o odpowiedz z gory dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
gastovski Re: program Winrar 20.03.06, 16:42 Nie sądzę, żeby typ pliku/rozszerzenie miało jakikolwiek wpływ na transfer pliku. Myślę, że jest to wina serwera bądź połączenia. Spotkałem się kiedyś z przypadkiem, że IE notoryczie zrywał połączenia - pomogło zainstalowaie Opery. Tobie rówież polecam, Opera ma wbudowany menedżer pobierania plików, spróbuj. www.opera.com/lang/pl/ Link Zgłoś
lobo_n [...] 20.03.06, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:32 zainstalowanie opery tez nic nie dalo dalej to samo:/ Link Zgłoś
Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:34 nikt mi nie pomoze? Link Zgłoś
Gość: Antek Re: program Winrar IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 11:41 Ale co to znaczy nie sciagaja sie cale? Pokazuje sie jakis blad? Sciagaja sie w jakiejs czesci? Z zadnej strony sie nie sciagaja? Link Zgłoś
Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 17:01 problem wystepuje przy sciaganiu plikow spakowanych rarem, sciaga mi tylko np 15% i koniec sciagania nigdy nie dojdzie do 100% pozniej jak chce rozpakowac to wyskakuje info ze jest błąd w zaszyfrowanym pliku CRC :( Link Zgłoś
Gość: Antek Re: program Winrar IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 17:20 A jesli chcesz sciagnac pliki z innych stron to dziala? Bo jesli tak to jest to raczej wina serwera na ktorym jest ta strona. Link Zgłoś
Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:03 z plikami sciaganymi z innych stron tez jest roznie, czasami mi sie uda sciagnac caly plik, a czasami tez przerywa :/ kompa mam od dawna i nigdy wczesniej nie mialam takich problemow Link Zgłoś
gluby Re: program Winrar 25.03.06, 22:22 nie zalezy od kompa tylko od polaczenia i serwera .jak spakowany rarem sciagnie sie 15% to nie sie go otworzyc, do wywalenie ten plik i tzreba od nowa sciagac .zdarza sie podczas sciagani nastepuje reset serwera i trzeba od nowa zaczac pobieranie Link Zgłoś
lazygeek Re: program Winrar 25.03.06, 22:29 Zgadza sie. Proponuje zainstalowanie programu FreshDownload. W opcjach ustaw 'Download retry' powiedzmy na 99. Jesli serwer zerwie połączenie program bedzie probował je nawiązać ponownie 99 razy. Link Zgłoś