Gość: ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:25 pomóżcie sierotce marysi,, mam film i napisy i co mam zrobić żeby napisy pojawiły się w filmie? z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
lobo_n Re: film 20.03.06, 17:27 Zainstalować kodeki. Albo playera jakiegoś. Best all czy cokolwiek hehe i włączyć. [url=s9.bitefight.pl/c.php?uid=45340]Look here it would solve your problem :D[/url] Link Zgłoś
neder Re: film 20.03.06, 17:41 > Zainstalować kodeki. tak, żeby otworzyć film z napisami to kodeki przede wszystkim... :/ Link Zgłoś
senten Re: film 20.03.06, 17:43 ale Ty szprytny jestes :P -------------------------------- w odpowiedzi na temat glowny. Fakr potrzebujesz program i kodeki ktore pozwola Ci na ogladanie, ale potrzebujesz rowniez program (tu mozliwosci jest kilka) vplayer - stary sprawdzony prosty w obsludze <a href="http://www.marbit.com.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=5">allplayer</a> Jesli nazwa pliku napisow jest rozna od nazwy pliku filmu bedziesz musiala zaladowac napisy recznie. Przeczyta opisy ikonek a nie powinnas miec problemow Link Zgłoś
gastovski Re: film 20.03.06, 17:38 Pobierz vplayera nowasol.internetdsl.pl/vplayer/vplayer.exe Jeżeli plik z napisami nazywa się tak samo jak film (nazwa.avi, nazwa.txt) i jest w tym samym katalogo co film, wystarczy kliknąć na film a vplayer sam otworzy napisy. Link Zgłoś
Gość: ela Re: film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:50 mam kodeki,,, ale to sie samo włączy bo mam blebleble.txt, ja nieeeerozuemiem Link Zgłoś
neder Re: film 20.03.06, 17:51 My tez nie... włącz playera, otwórz plik filmowy, potem otwórz plik z napisami ( w tym playerze). wsio. pzdr Link Zgłoś
gastovski Re: film 20.03.06, 18:27 Może ja to uproszczę; jeżeli film i plik z tekstem do tego filmu mają tę samą nazwę nic trzeba więcej klikać, prościej sie nie da. Jeżeli plik z tekstem ma inną nazwę, vplayer sam go nie otworzy, musisz kliknąć w vplayerze na ikonkę zielonego folderu (open subtitles) i wskazać plik z takstem (ewentualnie scieżkę dostępu do tego pliku). Link Zgłoś