Gość: kropla rosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:34 Witajcie! Czy istnieje w tej chwli jakiś klucz licencyjny do avasta!, bo od kilku dni mi nie działa, a stary klucz, który wpisuje okazuje się niewłaściwy?... pozdrawiam, kropelka Link Zgłoś Obserwuj wątek
tipp01 Re: Avast! - kluczyk 12.05.06, 12:51 Musisz odnowić licencję. Wejdź ponownie na stronę avasta i tak jak poprzednio, za pierwszym razem zarejstruj program. Link Zgłoś
Gość: kropla rosy Re: Avast! - kluczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:18 Ale jak ten klucz jest nieaktualny to nie mogę się zarejestrować:(... Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Avast! - kluczyk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.05.06, 13:25 www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL Link Zgłoś
tipp01 Re: Avast! - kluczyk 12.05.06, 14:35 Zarejestruj się tak jak za pierwszy razem. Musisz odnowić licencję poprzez uzyskanie nowego "kluczyka". Wejdź na stronę, którą Ci podał kolega powyżej:) i się zarejestruj. Zrób wszytko tak, jak za pierwszym razem z ta różnicą, że nie musisz instalować avasta od nowa. Link Zgłoś
Gość: kropla rosy Re: Avast! - kluczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:59 Ok, zarejestrowałam się i czekam:) Dzięki wielkie:))) Buziaki! Link Zgłoś