18.01.03, 22:20
Jest jakis limit nagran na plyte CD-RW, czy moge nagrywac w nieskonczonosc,
az mi sie komputer zepsuje?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiedom Re: CD-RW IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.01.03, 22:57
      Na markowych cd-rw można nagrywać nawet do 1000 razy i więcej. Ale z biegiem
      czasy spada jakośc takiej płyty.
    • Gość: zz Re: CD-RW IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.01.03, 05:35
      jak nagrywaz na jedną płytke CD-R na raty to Bedzie maksymalnie danych na tkiej
      płytce ~ 480 megabajtów
      Napisał że mozna nagrywać CD-RW do 1000 razy fakt ale nagrywara też się zużywa
      przy czyszczeniu płytki chyba najlepiej nagrywać na CD-R i na CD-RW tylko raz
      • alpetrus Re: CD-RW 20.01.03, 11:32
        Czyli jaki jest wniosek? Chyba troche nie byloby sensu produkowac plyty do
        ponownego nagrywania, skoro i tak to jest bez sensu i najlepiej nagrywac jeden
        raz...
        • Gość: gearbox Re: CD-RW IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 15:51
          Nagrywaj chłopie tak długo, aż Ci się płyta skopie (przynajmniej z 500 razy). I
          niczym się nie stresuj.

Pozdro,
          • alpetrus Re: CD-RW 22.01.03, 12:54
            No to mnie uspokoiles!!! Wyobraz sobie, ze nie moglem spac po nocach, caly czas myslalem o tej plytce. Mialem nawet koszmary: wielka plya CD-RW przychodzi do mnie na nagrywa mnie i nie moge sie z niej wydostac. Budzialem sie caly zlany potem... To bylo straszne!!!
            • Gość: gearbox Re: CD-RW IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 15:12
              Ha, ha, ha... Dobre, dobre...

Jak Ci się to znowu przyśni, to skorzystaj, że płyty są już śmiesznie tanie i
              ją kup! Potem wywal do kosza!

Zgodnie z kodeksem cywilnym płyta nie może odmówić bycia sprzedaną, nawet we
              śnie... LoL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka