Dodaj do ulubionych

co moze byc z kompem ?

IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.07.06, 23:01
Po wlaczeniu kompa pojawia mi sie komunikat czy uruchomic komputer w trybie
normalnym i 3 opcje w trybie awaryjnym. Niezaleznie ktora opcje wybiore
komputer od razu restartuije sie i tak w kółko. Czy to wina xpeka? czy zrobic
format czy jest moze jakas inna metoda? Z gory serdeczne dzieki
Obserwuj wątek
    • lazygeek Re: co moze byc z kompem ? 19.07.06, 23:17
      Kolejna zagadka, jesli nie masz nic ważnego na dysku,
      to zrób format i zainstaluj czysty system,
      bedziesz wtedy wiedział czy problem jest sprzętowy czy programowy,
      pozdr
      • heart_of_ice Re: co moze byc z kompem ? 19.07.06, 23:32
        tak, rozwiazywanie problemow zawsze nalezy zaczynac od formatu - opcja szybka i
        wygodna:)

Pauli
        --
        bywam na Łysej Górze:)
        • m.gregor Re: co moze byc z kompem ? 20.07.06, 06:40
          Moze nie szybka i wygodna ale pozwala wyeliminowac problem z uszkodzonym
          systemem. Tez tak zawsze robie.
    • Gość: cris Re: co moze byc z kompem ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.07.06, 23:49
      U kolegi dysk podpiety jako master pokazuje to samo co u mnie natomiast jako
      slave normalnie jest wykrywany wiec moge ocalic potrzebne pliki i dokumenty
      • Gość: cris Re: co moze byc z kompem ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.07.06, 09:09
        Juz myslalem ze wszystko jest ok usunalem partycje z systemem utworzylem ja na
        nowo zainstalowalem system sterowniki i programy wszystkie komp podzialal a
        nastepnego dnia mialem to samo co wczesniej czyli po wlaczeniu kompa pojawia mi
        sie komunikat czy uruchomic komputer w trybie normalnym i 3 opcje w trybie
        awaryjnym. Niezaleznie ktora opcje wybiore komputer od razu restartuije sie i
        tak w kółko. Czy ktos z Was wie o co w tym chodzi bo nie wiem czy jest sens
        tracic czas i ponownie instalowac system skoro znowu moze wszystko pasc czy
        moze to byc wina jakiegos podzespolu np. dysku i jak to ewentualnie sprawdzic?
        Z gory serdeczne dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka