piotrek17a 31.07.06, 18:37 nie wiem czy dobrze zrobiłem kupując ipoda. Może lepsze jest psp... Jak myślicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
dan62 Re: ipod video czy psp 31.07.06, 19:12 To zależy do czego ci to potrzebne jeśli chcesz słychać muzy to iPod zdecydowanie lepszy ale jesli wolisz grac to PSP ale tak troche dziwnie jak sedzisz w autobusie i wyjmujesz takie PSP jak jakis drechu przyuwazy to po Playstation a tak wogole to troche glupio sie gra na takim ekranie lepiej na kompie tyle że kompa nie wezmiesz wszedzie. Osobiście mam iPoda video i jestem z niego bardzo zadowolony. Link Zgłoś
adamolino20 Re: ipod video czy psp 03.11.06, 21:13 Mam psp ale teraz je sprzedaje bo wole kupic ipoda video. powod jest taki, ze ipoda mozna uzywac wszedzie a psp to tak jak napisal przedmowca. Kupuje teraz ipoda 30 gb tylko najpierw musze sprzedac psp i ps2 :) Link Zgłoś
piziu Re: ipod video czy psp 24.11.06, 17:18 adamolino20 a moze chcesz się wymienieć psp na ipoda 30gb video biały w idealnym stanie ze skórzanym pokrowcem? Jak jesteś zainteresowany to napisz na piziunba@poczta.onet.pl Link Zgłoś