Gość: ZIELONY IP: *.acn.pl 04.03.03, 18:20 ale nie wiem jak zacząć. Może poleci mi ktoś jakąś książkę w stylu "www dla zielonych" albo "HTML nie gryzie". Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jap Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 19:16 Książki ważna rzecz, ale zajrzyj też: webmaster.helion.pl/kurshtml/ webmaster.helion.pl/kurshtml/beginner/beginner.htm Link Zgłoś
Gość: jap Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 19:16 Książki ważna rzecz, ale zajrzyj też: webmaster.helion.pl/kurshtml/ webmaster.helion.pl/kurshtml/beginner/beginner.htm Link Zgłoś
Gość: ZIELONY Dzięki za rade, w PAJĄCZKU zrobiłem już strone! IP: *.acn.pl 04.03.03, 19:46 www.onet.pl zapraszam na moją witrynę :PPPP Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.03.03, 20:14 Gość portalu: ZIELONY napisał(a): > ale nie wiem jak zacząć. Może poleci mi ktoś jakąś książkę w stylu "www dla > zielonych" albo "HTML nie gryzie". Poszukaj w sieci kursu Pawła Wimmera. Moim zdaniem całkiem niezły (nie jestem webmasterem i nie cierpię HTML), ale czasami mi się przydaje. Link Zgłoś
Gość: yasny Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 21:53 pawel wimmer ? jap podal nawet link powyzej ;) Link Zgłoś
pollak Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW 10.03.03, 09:05 Gość portalu: yasny napisał(a): > jap podal nawet link powyzej ;) Heh, no yasne ;) Link Zgłoś
monster Re: Chciałbym się uczyć robić witryny WWW 08.03.03, 22:23 Ja polecam książke "KOmputer Świat-Kurs HTML". To jest to samo wydawnictwo co wydaje Twój niezbędnik. Jak za 9.80 zł książka jest świetna. Jest kolorowa przejrzysta i łatwa do zrozumienia. Link Zgłoś