Gość: ja IP: *.static.korbank.pl 13.09.06, 21:54 Dlaczego Windows nie chce odpalac czesciowo sciagnietych plikow, tylko pyta jakim programem otwozyc? U kolegi ktory uzywa amule pod Linux`m wystarcy kliknac i plik sie odtwarza jako mp3 lub film. Link Zgłoś Obserwuj wątek
era77 Re: EMule i pliki part? 13.09.06, 23:28 1. Muszą być ściągnięte pierwsza i ostatnia część pliku. 2. Trzeba mieć program do ich otworzenia. Link Zgłoś
era77 Re: EMule i pliki part? 13.09.06, 23:31 Ja mam taki zestawik: www.pobieralnia.pl/plik-433-klite-mega-codec-pack.html Link Zgłoś
Gość: ja Re: EMule i pliki part? IP: *.static.korbank.pl 13.09.06, 23:38 > 1. Muszą być ściągnięte pierwsza i ostatnia część pliku. Mam > 2. Trzeba mieć program do ich otworzenia. Mam i Winampa i VLC. Tylko Windows nie wiez, ze plik part(zawierajacy mp3) ma otwierac Winampem, a plik part(zawierajacy avi) VLC Link Zgłoś
camilla3 Re: EMule i pliki part? 14.09.06, 08:50 Ustawienia - Pliki. Na dole wpisz czym niedociagi maja byc podgladane.... Link Zgłoś
Gość: g Re: EMule i pliki part? IP: *.gwl.koszalin.pl 14.09.06, 10:10 albo skopiuj sobie tego "parta" w inne miejsce i zmień mu rozszerzenie (np. na avi). Jeśli pobrałeś wystarczająco dużo danych do podglądu to pójdzie. U mnie najlepiej sprawdza się do takich podglądów VideoLAN. Link Zgłoś