Gość: glucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:48 mam zainstalowane kodeki, ale jak włącze film (divx albo na DVD) to obraz jest ciemny, co jest przyczyną? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Obywatel Re: problem z odtwarzaniem filmów IP: *.ists.pl 16.09.06, 19:18 Poszukaj w ustawieniach karty graficznej (na pustym pulpicie prawym klawiszem mszy -> Właściwości -> karta Ustawienia, przycisk Zaawansowane). Tam powinieneś mieć mozliwość regulacji nakładki wideo. Może to być też również wina monitora. U mnie obraz pojaśniał dopiero po zmianie na nowy... Link Zgłoś
Gość: glucek Re: problem z odtwarzaniem filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:48 już kiedys ciemny obraz miałem ale coś zrobiłe i wszystko było ok a teraz sytsem przeinstalowałem i znowy ciemny obraz podczas filmów Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: problem z odtwarzaniem filmów IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.06, 00:06 Zainstaluj na nowo sterowniki do karty graficznej. Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: problem z odtwarzaniem filmów IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.06, 00:07 i jeszcze jedno , zainstaluj AllPlayer: www.divx.pl Link Zgłoś