Gość: P IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.06, 22:20 Moj komputer osiagnal szybkosc prawie 4000 KB/s transferu .Moze sie podobac.Edonkey istnieje i ma sie dobrze tyle ze jest platne niewiele ale jest. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: P Re: Nasze najszczersze gratulacje... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.06, 23:37 ano chyba tylko tyle ze wiem jak do tego doprowadzic...a nie mysle by komukolwiek na tym forum to sie udalo Link Zgłoś
beata_ Powiem ci w sekrecie... 18.09.06, 00:47 ... niespecjalnie mi zależy na takich "osiągach" i wcale nie czuję sie z tego powodu gorsza... ps Też mogę zasunąć parę historyjek typu "a ja mam, a wy nie!", albo "wiem, ale nie powiem"... tylko po co? Tu nie piaskownica, co tak mocno chcesz udowodnić:-) Na razie sam zachowujesz się jak przedszkolak... miłej zabawy życzę... Łopatkę chcesz? czy może wolisz wiaderko? O! Mam jeszcze foremki... ale nie dam, bo cię nie lubię, o! Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: informacja IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.06, 22:39 Moj ma 6000Kb/s a eDonkey i inne P2P to przezytek. Teraz do sciagania filmow i muzy wykorzystuje sie GOOGLE?!. Co niektorych moze zdziwic? Link Zgłoś
Gość: p Re: informacja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.06, 23:40 Nikt tu nie mowi ani o edonkey ani innych p2p a mnie twoje rewelacje nie dziwia.Gratuluje. Link Zgłoś
beata_ Re: informacja 18.09.06, 00:49 Gość portalu: p napisał(a): > Nikt tu nie mowi ani o edonkey ani innych p2p a mnie twoje rewelacje nie > dziwia .Gratuluje. A to ciekawostka! :-) Omamy mam, czy też może w pierwszym swoim poście coś o eDonkey wspominasz? Linka chcesz? Link Zgłoś
Gość: P Re: informacja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.09.06, 21:02 Beatko,informacja to nie zaproszenie do dyskusji.Przykro mi. Link Zgłoś
beata_ Czy mi się wydaje, czy... 18.09.06, 21:08 ... forum, z samej definicji, jest miejscem na dyskusję i wymianę poglądów? :-) A skoro zakładasz wątek na forum, to liczyć się powinieneś chyba, że ktoś oprócz ciebie zabierze też głos. Chyba że o tym nie wiesz... No to teraz już wiesz:-) Link Zgłoś
Gość: P Re: Czy mi się wydaje, czy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.09.06, 22:59 Oczekuje komentarzy a nie dyskusji bo nie zamierzam sie z nikim spierac ani udowadniac swoich racji,szczerze mowiac jestes wyjatkiem. Link Zgłoś
beata_ Ależ ja właśnie komentuję :-)) 18.09.06, 23:09 A jeśli wolno spytać, to dlaczego nie oczekujesz dyskusji... unikasz jej? O ile wiem, dyskusja, to wymiana poglądów, a nie udowadnianie racji... Czy mam się czuć jakoś wyróżniona, czy dumna? Wyjątkowo ze mną wymieniasz poglądy? Wyjątkiem od czego jestem... pooooowiedz! :-) Link Zgłoś
Gość: P Re: Ależ ja właśnie komentuję :-)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.09.06, 01:47 Jestes wyjatkiem.Ja nie udowadniam niczego a Twoje pisanie i moze nie tyle wiedza ale to jak ja przekazujesz ma akurat to czego nie ma nikt inny na tym forum.Nie udowadniam choc mam racje.Komputer to technika a technika to precyzja i nie ma w niej miejsca na chyba ,moze albo; co nie znaczy ze nie ma dziedzin w ktorych te slowa dominuja.Nie unikam dyskusji jesli mam partnera ktory mi odpowiada. Link Zgłoś
beata_ To zarzut, czy komplement? :-))) 19.09.06, 14:22 Bo wiesz, zauważyłam że czasem trzeba tak "precyzyjnie inaczej" coś powiedzieć, żeby zrozumiał to ktoś, kto w ogóle nie ma pojęcia jak coś ruszyć, a bardzo by chciał, albo musi. Takie realia - nie każdy zaraz leci dać zarobić serwisantom. A precyzyjnie, to ja mogę pogadać jak komputer mam przed nosem i widzę objawy... na odległość pozostaje "chyba" i "może". Zresztą, jak mam komputer przed nosem, to i gadać nie muszę :-) Nikt tu nie jest wróżką i nawet najlepszy fachowiec może się w takiej sytuacji pomylić, albo wyrządzić szkodę jakimś kategorycznym, a błędnym stwierdzeniem. I jeszcze jedno - nikt tu nie przychodzi pochwalić się swoją głęboką wiedzą tylko dlatego, że ją ma... ani udowadniać wszystkim wkoło, że są półgłówkami i nie dorastają geniuszowi do pięt. To forum na prawdę nie jest po to, żeby geniusz taki, jak ty leczył tu swoje frustracje... ps rozumiem, że ze mną nie dyskutujesz... hmmmmmmmm, jakoś będę musiała z tym żyć :-)))) Link Zgłoś
Gość: P Re: To zarzut, czy komplement? :-))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.09.06, 22:20 Z wiedza komputerowa u ciebie tak sobie ale pojawia sie nowa pasja;zaciecie do psychoterapi.Powiem jasno: nie intertesuje mnie co i kto mysli o mnie,mojej wiedzy czy pisaniu.Mam ten przywilej ze jestem ponad ta miernota.Bawie sie piszac,bawie czytajac ,mam ochot pisze ,nie mam; nie robie tego.Jest mi obojetne czy pomagam komukolwiek czy szkodze.Ocenilem cie za wysoko.Twoje poczucie humoru,obrazanie sie i kasanie jak mloda pszczolka pozwalaja mi sadzic ze wprawdzie jestes niezlym materialem na partnera do duskusji ale na to jeszcze za wczesnie.Nie zamierzam tez z nikim konkurowac w prymacie o wszechwiedze i to w jakiejkolwiek dziedzinie.Bawia mnie nadasane swietosci i wlasnie na takich uzywam sobie od czasu do czasu...moze mam genialne poczucie humoru. Link Zgłoś
beata_ Och, jakże mi przykro... 20.09.06, 00:53 ... że tak srodze cię zawiodłam... To musi być niesłychanie traumatyczne przeżycie tak kogoś zbyt wysoko ocenić :( Jakże cierpieć musi twój geniusz :( Ale miód na me serce lejesz i nadzieję dajesz, mówiąc że kiedyś... kiedyś... może będą ze mnie ludzie, a nawet partner do dyskusji dla takiego geniusza! Ho, hooo! Już się cieszę! Jeden problem tylko widzę... ludzie tak długo nie żyją... ps twoje poczucie humoru i własnej nieomylności zwala z nóg... nie musisz z nikim konkurować - jesteś b e z k o n k u r e n c y j n y ! Link Zgłoś
Gość: P Re: Och, jakże mi przykro... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 01:17 Mysle ze wiemy juz wszystko.Milego wieczoru. Link Zgłoś
beata_ No proszę... 20.09.06, 01:30 ... a już jak człowiek zaczynałeś mówić i znów :( Ja tam wiem, że nigdy nie będę wszystkiego wiedzieć... i wcale nie dlatego, ze jestem mniej genialna od ciebie:-)) ps skąd wiesz? Link Zgłoś
Gość: P Re: No proszę... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 20:03 Zdradze Ci pewna slodka tajemnice.Napuszonosc i nadmierna pewnosc siebie wiekszosci na tym forum,ich niby wiedza, prowokuja mnie do kpiarsko-filozoficznego tonu z nadzieja ze znajdzie sie wreszcie ktos kto pojmie ze to tylko zabawa ,kpina, slowem perspektywa przymruzonego oka kiedy to oko jest u stojacego na glowie.Przez momenty wydawalo mi sie ze doskonale to rozumiesz ale kiedy tak powaznie i niemal z oburzeniem zaczelas(es) pisac o genialnosci i wszechwiedzy, zwatpilem w poczucie humoru u "bidulek" z kraju nad Wisla.Milego popoludnia. Link Zgłoś
beata_ Kiepski z ciebie obserwator jednak... 20.09.06, 20:57 ... z poczuciem humoru też jakby "nie tego" :-))) Link Zgłoś
Gość: P Re: Kiepski z ciebie obserwator jednak... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 21:33 Chyba bardziej niz "tego" .Obserwator moze kiepski bo nie ma warunkow do obserwacji a jedyne obrazy pozwala tworzyc to co i jak piszesz. Ze tez moderator pozwala nam na tak dlugie rozmowy poza tematem. Link Zgłoś
beata_ Moderator też człowiek :-)) 20.09.06, 21:53 A w sumie nie jest to taka rozmowa poza tematem - dotyczy w końcu forum, tego komu i do jakich celów służy... To są zagadnienia bardzo istotne, wbrew pozorom. Oczywiście istotne z punktu widzenia użytkowników w potrzebie... ps wizyty u okulisty nie śmiem ci proponować dla wyostrzenia obrazów :-) pps nie wywołuj moderatora z lasu! Link Zgłoś
Gość: P Re: Moderator też człowiek :-)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 14:09 I jak zawsze masz racje.To mile . Link Zgłoś
Gość: P Re: Łaaał ! Zmiana "taktyki"... ? :-) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 15:25 Jak kuba bogu tak bog...beacie Link Zgłoś
gray Re: Kiepski z ciebie obserwator jednak... 21.09.06, 15:21 gdybym nie pozwolił od razu miałbym na karku twoją profesjonalną, jak zawsze, tyradę więc wolę udawać, że nie umiem się tak nisko pochylić. EOT. Link Zgłoś
Gość: P Re: Kiepski z ciebie obserwator jednak...gray IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 15:24 No nareszcie dotarlo ze moje blazenstwa to niewinna zabawa.Milego popoludnia. Link Zgłoś
gray Re: Kiepski z ciebie obserwator jednak...gray 21.09.06, 15:32 Gość portalu: P napisał(a): > No nareszcie dotarlo ze moje blazenstwa to niewinna zabawa.Milego popoludnia. być może powinienem zacząć ci sygnalizować kiedy przestają być zabawne. Link Zgłoś
beata_ "Przepraszam, że przerwię... " 21.09.06, 15:40 gray napisał: > Gość portalu: P napisał(a): > > > No nareszcie dotarlo ze moje blazenstwa to niewinna zabawa.Milego popolud > nia. > > być może powinienem zacząć ci sygnalizować kiedy przestają być zabawne. Spoko, Gray - masz ważniejsze zadania - daję sobie radę i sygnalizuję :-))) Nooo, chyba że wolisz, żebym się jednak nie wtrącała... Link Zgłoś
Gość: P Re: "Przepraszam, że przerwię... " IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 20:28 Pomoge Wam. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Bo trzeba dwojga IP: *.ists.pl 19.09.06, 15:48 Gość portalu: P napisał: > Oczekuje komentarzy a nie dyskusji bo nie zamierzam sie z nikim spierac ani > udowadniac swoich racji,szczerze mowiac jestes wyjatkiem. To oświadczyny? Jak nie, to ja cały czas - o święta naiwności - myślałem, że do dyskusji trzeba dwojga, bo inaczej to nie dyskusja jeno monolog lub... komentarz. Link Zgłoś
Gość: toja Re: Bo trzeba dwojga IP: *.biol.uni.wroc.pl 19.09.06, 17:16 On czyli "P" nie wie po co sa fora dyskusyjne..... Wybacz mu Obywatelu...... Link Zgłoś
Gość: P Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.09.06, 22:22 Przyznasz ze beata to ktos bardzo ,bardzo interesujacy...pytanie tylko co ma miedzy nozkami. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.ists.pl 20.09.06, 01:36 Gość portalu: P napisał(a): > Przyznasz ze beata to ktos bardzo ,bardzo interesujacy...pytanie tylko co ma > miedzy nozkami. Skoro mnie pytasz, powinienem odpowiedzieć. Ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem co. Bo nie widzę związku. Chcesz się z nią żenić czy od czasu do czasu polemizować na forum? Mnie zbytnio nie interesuje co dana osoba ma w majtkach. Ważne, żeby dało sie z nią normalnie rozmawiać - żeby na każdym kroku nie demonstrowała swojej wyższości albo obrzucała inwektywami, bo ktoś ma inne zdanie od niej... Link Zgłoś
Gość: P Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 20:10 Mnie bardzo interesuje:nie jestem pruderyjny(a) ,nie dbam o to jakim tonem do mnie mowia ,nie obrazam sie i nie doszukuje ukrytej kpiny czy lekcewazenia.Jak widzisz i na tym polu jestem genialny (a).Jesli nie chce z kims rozmawiac nie odpowiadam .Proste i skuteczne a jesli sam sie pchasz w przepychanki slowne to masz prawo do desperackiej wscieklosci i obrazy na swiat caly. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.ists.pl 20.09.06, 20:52 Nie pcham się. Dziwi mnie tylko dociekanie, czy przypadkiem Beata_ nie jest mężczyzną, a za coś oczywistego uznajesz, że np. Obywatel nie może być kobietą. Link Zgłoś
Gość: P Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 21:40 Obywatel nie moze byc kobieta.Jest zbyt szorstki i zasadniczy a w jego pisaniu nie ma dreszczyku tajemniczosci.Widzisz obywatelu,beata bez wzgledu na to w co sie ubiera ma ciekawa osobowosc,ciekawie sklada literki w slowa,jest pelna(y) kokieterii slowem rarytasik i to bez wzgledu na to co nosi pod brzuszkiem. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.ists.pl 20.09.06, 22:12 Rozumiem, że niniejszym deklarujesz, iż mnie nie będziesz adorował? Ok. Idę na to. Link Zgłoś
Gość: P Re: Bo trzeba dwojga obywatel IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.06, 23:41 Nie zartuj,czyzbys byl tak samo powazny jak beata.Toz to zabawa i przerywnik od komputerowej szarzyzny a bardzo trudno trafic na kogos kto rozmawia o wszystkim w roznych kolorach i nie obraza sie, nie manifestuje urazonych uczuc (co bardzo modne wsrod polskosci). Link Zgłoś
Gość: Obywatel Hello dr Jekyll, goobye mr Hyde. IP: *.ists.pl 21.09.06, 12:34 Nie chcę prawić morałów, ale nie uważasz, ża przyjemniej tak się rozmawia? Twoje dotychczasowe posty w innych miejscach zdecydowanie różniły się od ostatnich. I wcale nie na plus. Wolę rozmawiać z Tobą (a sądząc z postów Beaty - Ona też) takim, jakim się zaprezentowałeś teraz niż z zarozumiałym bufnem, w którego piórka stroiłeś się wcześniej. I podejrzewam, że nie tylko ja. Link Zgłoś
Gość: P Re: Hello dr Jekyll, goobye mr Hyde. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 14:06 Wczesniej czy pozniej wszystko ma swoj kres. Link Zgłoś
Gość: Obywatel No to odwzajemnij się :) IP: *.ists.pl 21.09.06, 14:48 Skoro już mamy jasność w sprawie szybkości transferu to może wypowiesz się na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=48762240 i na ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=48994405 Link Zgłoś
Gość: Szokista Re: informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:11 Gość portalu: P napisał(a): > Moj komputer osiagnal szybkosc prawie 4000 KB/s transferu Na modemie 56 KB/s ??? =:O Tosz to szok !!! ;D Link Zgłoś
Gość: P Re: informacja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.06, 15:21 Przemawia przez ciebie zlosliwa zazdrosc.Nie wiesz absolutnie nic w jakich okolicznosciach(na jakim sprzecie ,jakim polaczeniu z jakiego serwera) osiagam taka szybkosc transferu a jedyne co ci przyszlo do glowy to porownac dwie wykluczajace sie wzajemnie wartosci,a kiedy odpisze ci po swojemu bedziesz plakal w poduszke ze P jest niegrzeczny i obraza twoje uczucia. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: informacja IP: 212.76.40.* 21.09.06, 15:37 A co to, przepraszam, kogokolwiek obchodzi jakie masz łącze i w jakich okolicznościach osiągasz takie czy inne transfery? Nikt cie o to tutaj nie pytał, sam "wyskoczyłeś" jak Filip z konopii, ale ironii przedmówcy się dziwisz... Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: informacja IP: *.ists.pl 21.09.06, 15:40 Właśnie. Ja osiągałem ok. 1000 kB/s dopóki dostawca nie zmienił przewodów zwykłych na światłowody. Teraz jak mam 20 kB/s - jestem szczęśliwy. Dlatego nie chwalę się, a tym bardziej dostawcy. A jego nazwa niech pozostanie tajemnicą. Link Zgłoś
Gość: Szokista Re: informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:51 Gość portalu: P napisał(a): > Przemawia przez ciebie zlosliwa zazdrosc. Nie inaczej !!! TAAAKA szybkość na modemie 56 KB/s !!! To musi budzić zazdrość - nawet u tych co nie odróżniają komputera od pudełka po butach. > Nie wiesz absolutnie nic w jakich okolicznosciach(na jakim sprzecie ,jakim polaczeniu z jakiego serwera) osiagam taka > szybkosc transferu A skąd mam wiedzieć ??? > a jedyne co ci przyszlo do glowy To samo co tobie jak pisałeś ten post pt. "informacja". > kiedy odpisze ci po swojemu bedziesz plakal w poduszke ze P jest niegrzeczny i obraza twoje uczucia. A skąd ta pewność, że w ogóle będę to czytał ? :) A płaczę tylko przy obieraniu cebuli i to na pewno nie w poduszkę. I obrazić mnie nie może BYLE KTO - to musi być KTOŚ (!). :D Link Zgłoś