Dodaj do ulubionych

problem z aktualizacjami

09.11.06, 16:01
Jak usunąć informację o fałszywym oprogramowaniu?
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 16:02
      Ponoć już się nie da :)
      • Gość: jel Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:03
        Najlepiej wyłączyć aktyualizacje od razu po instalacji Windowsa.
        • izabelka.n Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 16:05
          system był instalowany już dawno ale dopiero teraz coś takiego się zrobiło, więc czy sa jakieś inne sposoby??
          • Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:46
            izabelka.n napisała:

> system był instalowany już dawno ale dopiero teraz coś takiego się zrobiło

Bo dopiero teraz pojawiła się ta poprawka, która sprawdza czy nie masz
            PIRACKIEGO XP - a masz PIRACKI i stąd ten komunikat. :)

Gdybyś miała WYŁACZONE automatyczne instalowanie aktualizacji to ta poprawka
            nie zainstalowała by się bez twojej wiedzy w systemie i nie wyskakiwałby teraz
            ten komunikat, że masz PIRATA.

Chyba tylko kompletny idiota instalowałby sam poprawkę pod
            tytułem : "sprawdzanie autentyczności systemu" jak ma PIRACKI system ! :)

• Gość: Kade I co za problem?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:02
              Co za problem z tą poprawką?
              Że komuś kto spiracił windę przypomina że ją spiracił? Bezczelność! Po prostu olać ten napis albo kupić oryginał (olać jest taniej:).
              • Gość: izabelka.n Re: I co za problem?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:09
                Gdybym ja była przy kompie to by się tak nie stało ale to było pod moją nieobecność. Teraz cały czas w pasku na dole ekranu pojawia się komunikat "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" i nie da się tego wyłączyć. Przez dwa lata miałam opcję ustawioną -automatyczne aktualizacje ale teraz pierwszy raz mam taki problem. Chciałam też cofnąć system do dnia przed zainstalowaniem aktualizacji ale miesąc już minął i nici . Czyli reinstalacja lub oryginał został?
    • camilla3 Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 16:18
      Nie myl pojec: masz problem nie z aktualizacjami a z legalnoscia systemu. Tej
      poprawki nie da sie juz usunac; programik Remove WGA usuwa wprawdzie ikonke, ale
      szpieguje system.
    • Gość: emplo Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:00
      Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.5.716.0.CRACKED-ETH0

Czytalem gdzies o tym, ale osobiscie nie musialem testowac.
      • Gość: izabelka.n Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:13
        Napisałam problem z aktualizacjami bo to po ich zainstalowaniu wyskoczyło okienko że oprogramowanie może być fałszywe więc pojęcia nie są pomylone.
        • m.gregor Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 18:59
          Sa pomylone bo tak jak ktos juz wczesniej napisal nie masz problemu z
          aktualizacjami tylko z legalnoscia systemu.
      • Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:49
        Gość portalu: emplo napisał(a):

> Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.5.716.0.CRACKED-ETH0
        >
        > Czytalem gdzies o tym, ale osobiscie nie musialem testowac.

Ja też nie musiałam testować - NIE INSTALOWAŁAM tej poprawki. :D
    • Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:38
      izabelka.n napisała:

> Jak usunąć informację o fałszywym oprogramowaniu?

Używać legalnego XP a nie PIRACKIEGO !

Prosta i najbardziej skuteczna metoda. :)

• Gość: ktoś Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:12
        Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na PIRATACH chodzi mądralo!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Darek Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:58
          Gość portalu: ktoś napisał(a):

> Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na
          PIRATACH
          > chodzi mądralo!!!!!!!!!!!!

Nie pół tylko 75 % w Polsce ma pirackie XP - tak przynajmniej twierdzi sam
          MICROSOFT.

Tylko większość tych co używają tych piratów to nie instalują poprawki
          sprawdzającej autentyczność systemu. :)

• Gość: o2 Re: problem z aktualizacjami IP: *.acn.waw.pl 10.11.06, 08:30
          > Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na PIRATACH
          > chodzi mądralo!!!!!!!!!!!!

Podobno polowa populacji ma tez klopoty z higiena osobista - tzn, ze od dzisiaj
          wyrzucasz mydlo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka